Billeje i USA

 

Steder du kan begynde din rejse i USA

Mest populære i USA

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Miami Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev USA

Sixt Biludlejning i USA

Sixt Biludlejning i USA

USA er en meget populær rejsedestination, og det er der mange gode grunde til. Lej en bil og udgå fra en Sixt Biludlejnings station i USA, så du straks kan udforske fantastiske strande, natur og dyr, se spændende verdensberømte seværdigheder samt nyde god vin og fantastisk mad. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at udforske det hele på egen hånd og i dit tempo. Vi hjælper dig med at finde din drømmebil og få styr på alt det praktiske, så du har tid til at nyde ferien. Dette enorme land tilbyder helt enkelt alt. Lige fra Grand Canyon, Las Vegas til forlystelsesmekkaet i Orlando med alt fra Disneyland til Legoland. Billeje i USA giver dig alle de rigtige forudsætninger for at tage videre ud på et roadtrip. Inden du tager afsted, så læs gerne om landets trafikregler.Vær f.eks. forsigtig på de enorme flersporede veje i USA og husk, at man må dreje til højre i lyskryds, selvom der er rødt, medmindre andet fremgår. Fartbegrænsningerne kan endvidere variere en del mellem de forskellige stater. USA tilbyder alt fra smukke kystlinjer, imponerende bjerglandskaber og pulserende storbyer, som du kan udforske. Tag f.eks. på roadtrip på den berømte Route 66 i Californien, besøg Las Vegas og betagende Grand Canyon, flyv i varmluftsballon over Rocky Mountains, shop og se alle de kendte attraktioner i pulserende New York, fejr 4th of July i Chicago, besøg en vaskeægte american diner og nyd synet af den berømte regeringsbygning i Washington DC. Tiden står aldrig stille med valget af en bilferie i USA.
Kvalitetsbiler til favorable priser

Kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt filosofi er at tilbyde dig prisvenlige biler af den højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som du kan vælge mellem. Nogle af vores mange forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Alle Sixt udlejningsbiler er komfortable, og af en førsteklasses kvalitet samt prisvenlige. Som kunde hos Sixt får du altid en imødekommende service af vores hjælpsomme medarbejdere, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde dine ønsker. Afhent bilen ved din foretrukne Sixt Biludlejnings station i USA og bliv mødt af vores smilende medarbejdere. Vi klarer alle praktiske detaljer vedrørende din billeje i USA, så du kan udleve den amerikanske drøm i dit tempo.
Show more

Godt at vide når du lejer i USA

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i USA?
For at leje bil hos SIXT i USA skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i USA.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i USA?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 186644 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover
Range Rover
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series

FAQs om lejemål i USA

Kan jeg booke et langtidslejemål i USA?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i USA?

Udforsk vores biludlejningslokationer USA

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i USA

Vis mere