Billeje i Indianapolis

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Indianapolis

Din bilrejse starter med Sixt billeje i Indianapolis

Din bilrejse starter med Sixt billeje i Indianapolis

Lad Sixt føre dig med på en behagelig rejse gennem det østlige USA, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Indianapolis. Den interessante by Indianapolis er beliggende forholdsvis centralt i den østlige del af landet og er den største by i delstaten Indiana. Du finder godt med attraktioner og oplevelser i storbyen, og en udlejningsbil fra Sixt er en prisvenlig løsning, hvis du vil rundt til mange af dem. Rejs på the american way, i bil. Du har frit valg mellem Sixts mange udlejningskategorier, og valget af bilkategori kan klares online, pr. telefon eller via smartphoneappen. Husk, at vi altid er klar til at besvare dine spørgsmål.Indianapolis er centralt beliggende i staten Indiana, og herfra kan man nemt tage på et roadtrip til verdenskendte byer såsom Chicago og Louisville eller til dejlige naturområder f.eks. the Great Lakes og Indiana Dunes. Selve Indianapolis byder desuden på oplevelser for store såvel som små. Sixt billeje i Indianapolis kan bl.a. tage dig til historiske pladser såsom Benjamin Harrison Presidential Site, hvor den tidligere præsident boede, eller til imponerende Indiana World War Memorial Plaza, hvis museum huser spændende krigsgenstande. Du har også mulighed for at besøge det interessante kunstmuseum Indiana State Museum, mens sportsfans kan tage en tur til NCAA Hall of Champions. Hvis du er afsted med familien, er vejen fra Sixt Biludlejning i Indianapolis til det utroligt sjove og interaktive Children%u2019s Museum of Indianapolis forholdsvis kort, hvilket også gælder Indianapolis zoologiske have.
Mix kvalitet og komfort hos Sixt

Mix kvalitet og komfort hos Sixt

Sixt Biludlejning i Indianapolis er lig med skarpe tilbud på førsteklasses biler og nyttigt tilbehør til din rejse. Vi forhandler alt fra udlejning af smarte økonomibiler, 4x4-er med god benplads til de praktiske stationcars og luksuriøse sportsvogne, der giver sus i skørterne. Notér dog venligst, at Sixt ikke tilbyder forhåndsreservation af specifikke bilmodeller, men derimod udelukkende af biler fra den ønskede kategori. Vælger du f.eks. en stationcar, finder vi efterfølgende mærket til dig. Husk også, at ekstraudstyr kan højne kvaliteten på turen, så vælg med omhu det ekstraudstyr, der dækker dine behov, hvad enten det gælder en GPS eller specifikke bagageløsninger. Du står muligvis også over for at skulle have en autostol med, eller måske ønsker du at få udvidet lejekontrakten, så den omfatter to navne. Biludlejning gennem Sixt kan løse mange udfordringer på rejsen, så lad os hjælpe dig allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Indianapolis
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Indianapolis?
For at leje bil hos SIXT i Indianapolis skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Indianapolis.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Indianapolis?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Indianapolis. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Indianapolis
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Indianapolis?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Indianapolis?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Indianapolis?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Indianapolis

Vis mere