Billeje i Arizona

 

Mest populære i Arizona

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Phoenix Sky Harbor Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Arizona

Sixt Biludlejning i Arizona

Sixt Biludlejning i Arizona

Med Sixts udlejningsservice finder du konkurrencedygtige priser, ligesom udlejningsbilerne hver især holder en utrolig høj standard. Bilerne har typisk kørt under 25.000 km, når du skriver under på lejekontrakten. De er endvidere gennemtjekkede, og du kan derfor trygt køre ud i de store åbne landskaber i en bil fra Sixt.
Du har også altid mulighed for at kontakte os, hvis du bliver i tvivl om det mindste. Vi har været i branchen siden 1912 og er i dag et af verdens største biludlejningsfirmaer. Det giver derfor rigtig god mening at vælge Sixt, når du ønsker biludlejning i Arizona.
Lej en bil i Arizona

Lej en bil i Arizona

Arizona er en af USA's delstater, og den ligger i det sydvestlige USA. Den kendetegnes ved de store højdeforskelle, og de store klimatiske forskelle, der veksler mellem ørken, skov og bjerge. Det giver dig samtidig et interessant udgangspunkt for køreturen gennem Arizona.
Er du interesseret i at besøge to af Arizonas største byer, skal du vælge en tur til henholdsvis Phoenix og Tucson, der ligger med onkring 2 timers afstand. En storby som Phoenix ligger også ideelt for dig, der gerne vil se Grand Canyon. Forvent en køretur på lidt under 4 timer. Der er små 5 timer til Las Vegas, mens Los Angeles ligger ca. 6 timer fra Phoenix. Med billeje i Arizona sætter du dig selv fri. Du er ene om at vælge kursen, og et roadtrip gennem det amerikanske landskab giver dig en autenticitet, du ikke kan opleve på andre måder.
Husk ekstraudstyret

Husk ekstraudstyret

Realisér din drøm om et roadtrip gennem USA ved at vælge billeje i Arizona. Vi har bl.a. toptunede stationcars og 4x4, der er klar til at tage dig med på vildmarkseventyr såvel som storbyferie. Ruten bestemmes af dig, og ingen andre.
Hos Sixt Biludlejning reserverer du din udlejningsbil over nettet eller telefonen, og du vælger udelukkende ud fra de oplistede kategorier, og altså ikke bestemte bilmodeller. Din udlejningsbil kan forsynes med ekstraudstyr, hvis du f.eks. ønsker en GPS, autostol eller andre services à la kaskobeskyttelse.
Show more

Godt at vide når du lejer i Arizona

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Arizona?
For at leje bil hos SIXT i Arizona skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Arizona.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Arizona?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Arizona. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 8861 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Arizona

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Arizona?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Arizona?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Arizona?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Arizona

Vis mere