Billeje i Chicago

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Chicago

Sixt Biludlejning i Chicago

Sixt Biludlejning i Chicago

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Chicago, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din rejse i det pulserende USA. Byen Chicago ligger ved Michigansøen i det nordøstlige USA og er den mest folkrige by i den amerikanske delstat Illinois. Når du lejer en Sixtbil i byen, kan du tage rundt, som amerikanerne selv gør det. Kom om bag rattet i et af Sixts mange premium køretøjer i forbindelse med din billeje i Chicago og sæt kurs mod storbyens fantastiske kulturelle og historiske seværdigheder eller tag på opdagelse i delstatens skønne naturområder. Book allerede i dag din førsteklasses udlejningsbil online, pr. telefon eller via smartphoneappen og se frem til en komfortabel bilrejse gennem Chicago og delstaen Illinois. Der venter et hav af fantastiske oplevelser og seværdigheder i den spændende metropol Chicago. Sæt dig bag rattet i din premium udlejningsbil fra filialen Sixt Biludlejning i Chicago og kør direkte hen til den kilometerlange mole Navi Pier, hvis du vil opleve den sjove forlystelsespark eller blot nyde udsigten over den imponerende Michigansø. Du kan også nemt nå det imponerende kunstmuseum Art Institute of Chicago, hvis du vil se værker af blandt andet Grant Wood og Edward Hopper, eller det spændende Chicago Architecture Center, hvor du eksempelvis kan nyde interessante udstillinger om storbyens og nogle af verdens mest imponerende skyskrapere. Sixtbilen kan desuden tage dig på fantastiske roadtrips langs med Michigansøen og de mange fantastiske strande eller til det frodige skovreservat Waterfall Glen Forest Preserve, hvor du kan vandre mellem vandfald og floder og hen over savanner og prærier.
Opdag Chicago på komfortabel og afslappet vis

Opdag Chicago på komfortabel og afslappet vis

Anvend Sixts hurtige og pålidelige online service eller smartphoneapp til at bestille din udlejningsbil eller grib telefonen og ring til det hjælpsomme Sixt medarbejderteam, der altid står til din disposition. Du vælger frit din foretrukne bilkategori ud fra det alsidige sortiment af premiumbiler og vær her særligt opmærksom på, at Sixts billeje i Chicago sikrer dig en bil fra den valgte kategori, men ikke et specifikt bilmærke. Opdag den fantastiske storby med en luksus sportsvogn, rummelig stationcar eller smart økonomibil fra en verdenskendt bilproducent såsom BMW, Chevrolet eller Audi, og tilføj diverse tillægstjenester til din bestilling ved en Sixt Biludlejning i Chicago. Med praktisk GPS bliver det betydeligt lettere at navigere rundt i Chicago, og med registrering af flere navne på lejekontrakten kan I skiftes til at føre den moderne Sixtbil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Chicago
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Chicago?
For at leje bil hos SIXT i Chicago skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Chicago.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Chicago?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Chicago. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 4282 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
FAQs om lejemål i Chicago
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Chicago?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Chicago?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Chicago?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Chicago

Vis mere