Billeje i Nevada

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Nevada

Sixt Biludlejning i Nevada

Sixt Biludlejning i Nevada

Hvis din næste destination er det vestlige USA, er det oplagt at leje en kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Nevada. Denne amerikanske delstat består næsten udelukkende af ørken og var tidligere kendt for minedrift. I dag finder du imidlertid mange spændende seværdigheder og betagende naturoplevelser i lokalområdet. Nevada kan med stor fordel kombineres med en lejet bil og det er her Sixt kommer ind i billedet. Vores førsteklasses sortiment af udlejningsbiler passer til ethvert behov, og du kan desuden leje køretøjerne til en ganske favorabel pris. Skab dig et overblik over vores alsidige sortiment på Sixts hjemmeside og bestil enten online, via smartphoneappen eller pr. telefon. Vi hjælper dig gerne med dine eventuelle spørgsmål og med at opfylde netop dine ønsker og behov på turen. Nevada er en tør region, der hovedsageligt ligger inden for området Great Basin. Man finder floden Snake mod nordøst og Mojaveørkenen samt floden Colorado mod syd. Staten er en favorit for spillefugle og underholdningsentusiaster, der i stor stil flokkes til verdensberømte Las Vegas samt Reno og Tahoe. Lad f.eks. Sixt billeje i Nevada føre dig til Las Vegas Strip, som er den ca. 6 km lange hovedgade, der er spækket med spillekasinoer, såsom berømte MGM Grand Las Vegas, og underholdningsetablissementer à la forlystelsesparken Adventuredome. Nevadas vestlige landskab er hjemsted for fantastiske bjergkæder, og du kan med fordel styre udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Nevada mod Tahoesøen, hvis du er til bjerglandskaber, vandring og ren afslapning. Det er også værd at tage køreturen til nationalparken Great Basin mod øst, hvor Lehman grotterne venter på dig. Vandr blandt søer og glaciale områder.
Pålidelige bilmærker og kvalitetsbiler hos Sixt

Pålidelige bilmærker og kvalitetsbiler hos Sixt

Med Sixt billeje i Nevada bliver alting en smule lettere, da de gode tilbud ved Sixtkontorerne i Nevada betyder, at du kan køre frit rundt i prisvenlige, førsteklasses køretøjer fra kvalitets bilmærker som f.eks. Mercedes Benz, Toyota og Chevrolet. Udlejningsbilerne er bl.a. kategoriseret som stationcars, sportsvogne, 4x4 og økonomibiler, og når du foretager din bestilling, er du sikret en kvalitetsbil fra den ønskede bilkategori. Du booker online, pr. telefon eller via appen, og du kan desuden vælge ekstraudstyr i forbindelse med bestillingen ved Sixt Biludlejning i Nevada. Vi er herudover en respektabel aktør i branchen. Vi har været oppe at køre siden 1912, og som et af verdens største biludlejningsselskaber servicerer vi dagligt tusindvis af kunder, Sixt glæder sig til at byde dig velkommen til Nevada.
Show more
Godt at vide når du lejer i Nevada
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nevada?
For at leje bil hos SIXT i Nevada skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nevada.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nevada?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nevada. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 7912 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)
FAQs om lejemål i Nevada
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nevada?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nevada?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nevada?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?