Billeje i Beverly Hills, CA

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Beverly Hills, CA

Sixt Biludlejning i Beverly Hills CA

Sixt Biludlejning i Beverly Hills CA

Sæt gang i bilrejsen ved Sixt Biludlejning Beverly Hills CA og oplev denne spændende del af det vestlige USA. Den velhavende by Beverly Hills CA byder både på glitter og glamour samt nærhed til smuk natur og interessante historiske oplevelser. Når du er kommet bag rattet i din moderne udlejningsbil, er der få kilometer til seværdighederne, og du har samtidig alverdens frihed til at foretage pauser, når du har lyst til det. Lad os forkæle dig med fantastiske tilbud på førsteklasses udlejningsbiler og udstyr til din rejse rundt i det solrige Californien.Beverly Hills CA er nok bedst kendt for at være bosted for de rige og kendte, men du finder også mange interessante seværdigheder for enhver smag. Byen er omgivet af nogle af Los Angeles smukkeste kvarterer, såsom Bel Air og West Hollywood, som du nemt udforsker i din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Beverly Hills CA. Under opholdet i imponerende Beverly Hills CA bør du sørge for at tage en tur langs den berømte Rodeo Drive, som er en af de mest luksuriøse gader i hele USA. Os rundt i luksusbutikkerne og vandre langs Walk of Style, der hylder dem, der har foretaget vigtige bidrag til modeuniverset. Udover at spejde efter berømtheder og beundre fantastiske huse kan Sixt billeje i Beverly Hills CA også tage dig til det fascinerende kunstmuseum Los Angeles County Museum of Art, som selv børn vil elske. Tag desuden gerne en tur til Farmers Market for lækker mad eller besøg en af Californiens mange fantastiske strande, såsom Venice Beach.
Komfort og stil på rejsen med Sixt

Komfort og stil på rejsen med Sixt

Der er virkelig et hav af ting, der skal opleves i Beverly Hills CA og omegn, så at leje en pålidelig og moderne bil til turen er en rigtig god idé. Ved Sixt Biludlejning Beverly Hills CA finder du et varieret udbud af udlejningsbiler til rejsen. Book en moderne økonomibil, stationcar eller 4x4 til rejsen eller udnyt muligheden for lidt ekstra komfort og stil ved at leje et af kontorets sportsvogne. Eftersom Beverly Hills CA har, hvad der kan sammenlignes med et middelhavsklima året rundt, kan en cabriolet være det perfekte valg, når du skal opsuge lidt af det californiske solskin. Tilpas desuden gerne din billeje i Beverly Hills CA med nyttigt tilbehør, herunder praktisk GPS navigation, så du muligvis kan vælge alternative ruter på de travle Los Angeles motorveje med nye oplevelser!
Show more
Godt at vide når du lejer i Beverly Hills, CA
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Beverly Hills, CA?
For at leje bil hos SIXT i Beverly Hills, CA skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Beverly Hills, CA.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Beverly Hills, CA?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Beverly Hills, CA. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 401 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
FAQs om lejemål i Beverly Hills, CA
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Beverly Hills, CA?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Beverly Hills, CA?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Beverly Hills, CA?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Beverly Hills, CA

Vis mere