Billeje i St Paul MN

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved St Paul MN

Sixt Biludlejning i Saint Paul, Minnesota

Sixt Biludlejning i Saint Paul, Minnesota

Lad din rejse begynde hos Sixt Biludlejning i Saint Paul, Minnesota, hvis du vil opdage det nordlige USA på en afslappet og behagelig måde. Med en egen bil bliver det utrolig nemt at sætte kurs direkte mod fantastiske oplevelser og uforglemmelige seværdigheder, og du slipper for at skulle holde styr på buskøreplaner og togtider. Saint Paul MN udgør sammen med den nærliggende storby Minneapolis "The Twin Cities" i delstaten Minnesota, og med de mange nærliggende attraktioner giver Sixt-billeje i Saint Paul stor frihed til dig og dit rejseselskab. Udnyt gerne din premiumbil fra Sixt Biludlejning i Saint Paul Minnesota til at tage på en ægte amerikansk roadtrip i det nordlige USA, der både byder på komfort og stil. Sæt dig bag rattet, og styr eksempelvis udlejningsbilen mod nærliggende seværdigheder såsom den betagende romersk-katolske katedral i Saint Paul, der er en kopi af Peterskirken i Rom, eller kør til det fantastiske Minnesota Science Museum, hvor hele familien kan nyde udstillinger og IMAX-film om blandt andet teknologi og naturhistorie. Med en Sixtbil kan du naturligvis også komme længere væk fra Saint Paul MN. Kør eksempelvis mod det smukke naturområde ved søen Minnetonka mod vest for at sejle, fiske eller nyde freden, eller rejs nordpå til den canadiske grænse, hvor du finder den magiske nationalpark Voyagers, der byder på smukke skove og søer, som er ideelle til vandre- og kajakture. Åbn op for muligheder og eventyr på din rejse, når du lejer en bil hos Sixt.
Forgyld din rejse i det nordlige USA med en premiumbil fra Sixt

Forgyld din rejse i det nordlige USA med en premiumbil fra Sixt

Når du vælger Sixt-billeje ved et af vores kontorer i Saint Paul, så er det udelukkende dine ønsker og behov vi fokuserer på. Det er op til dig at bestemme dig for den ønskede lejeperiode, størrelsen på køretøjet og prisklassen, der passer dig, og vi står til rådighed for at svare på dine spørgsmål og give dig tips omkring udlejningsbiler og ekstraudstyr. Vi kan tilbyde dig små som store modeller, fra prisvenlige økonomibiler til robuste 4x4'ere, og du kan desuden enkelt tilføje tilbehør, der vil lette din rejse, eksempelvis GPS-navigation, autostole og ekstra forsikringer. Skab dig et overblik på Sixts hjemmeside eller i smartphoneappen, inden du foretager din bestilling. Lej drømmebilen ved din foretrukne Sixt-biludlejning i Saint Paul allerede i dag, og glæd dig til at opdage alt det, du har lyst til under opholdet i det nordlige USA.
Show more
Godt at vide når du lejer i St Paul MN
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i St Paul MN?
For at leje bil hos SIXT i St Paul MN skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i St Paul MN.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i St Paul MN?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i St Paul MN. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 2261 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Køretøjet
(4,3)
FAQs om lejemål i St Paul MN
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i St Paul MN?
Kan jeg booke et langtidslejemål i St Paul MN?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i St Paul MN?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in St Paul MN

Vis mere