Billeje i New York City

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved New York City

Sixt Biludlejning i New York City

Sixt Biludlejning i New York City

Hvis du planlægger et besøg i en af USA's mest spændende byer, bør du overveje at leje en førsteklasses Sixtbil i New York City. En udlejningsbil gør det nemt at komme rundt i storbyen og opdage de dejlige naturomgivelser i et tempo, der passer dig. Du kan tage pauser når du vil fotografere eller har brug for kaffe, og du slipper for besværet med offentlig transport når du skal fra den ene seværdighed til den næste. Sixt billeje i New York City giver dig stor frihed på rejsen, og flere af Sixts afdelinger tilbyder døgnåben service, så du kan afhente og returnere din Sixtbil, når det passer bedst med dine rejseplaner. New York er landets folkerigeste by, og her venter utallige spændende attraktioner og oplevelser for både store og små. Gå ikke glip af et besøg på Liberty Island for at opleve den 46,5 meter høje statue Frihedsgudinden, der var en gave fra Frankrig i forbindelse med Amerikas 100 års uafhængighed. Tag også gerne Sixtbilen til den betagende kirke St. Pauls Cathedral fra 1879, der imponerer med sin smukke gotiske byggestil og plads til hele 2400 siddende kirkegængere. Fra Sixt Biludlejning i New York City kan du desuden nyde nærheden til det livlige og centralt beliggende Times Square med de mange lysende bygningsfacader og gadekunstnere, og til den kendte hængebro Brooklyn Bridge, der går over floden East River. Hvis du vil lidt væk fra folkemængden og udforske mere af det østlige USA, kan du tage udlejningsbilen mod nord til grønne naturområder, såsom Lake George, der er ideel til vandring, camping, smukke naturoplevelser og sejlture.
Lej en moderne og prisvenlig bil hos professionelle Sixt

Lej en moderne og prisvenlig bil hos professionelle Sixt

Hos Sixt Biludlejning i New York City nyder du favorable priser, biler af høj kvalitet og personlig service. Sixts medarbejderteam gør sit bedste for at opfylde dine ønsker på bilrejsen og for at sikre fuld fleksibilitet for dig og dit rejseselskab. Flere steder kan I frit vælge, hvornår på døgnet I helst vil afhente og returnere køretøjet til Sixtkontoret. Med Sixt billeje i New York City kan du vælge bilkategori ud fra et alsidigt sortiment af førsteklasses køretøjer, herunder økonomibiler, luksus-sportsvogne, 4x4'ere og stationcars, og det er enkelt at tilføje en ekstra forsikring for fuld ro i sindet. Ekstraudstyr og tjenester kan yderligere lette din bilrejse. Mange rejsende vælger at nyde praktisk GPS-navigation og bestille ubegrænset kilometertal for ultimativ frihed, mens rejsende med børn vil finde autostole i forskellige størrelser. Nyd opholdet i det østlige USA med et kvalitets køretøj fra den erfarne biludlejer Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i New York City
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i New York City?
For at leje bil hos SIXT i New York City skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i New York City.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i New York City?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i New York City. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 7225 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

FAQs om lejemål i New York City

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i New York City?
Kan jeg booke et langtidslejemål i New York City?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i New York City?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?