Billeje i Fort Myers

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Fort Myers

Sixt Biludlejning i Fort Myers

Sixt Biludlejning i Fort Myers

Tag flyet direkte til Fort Myers Lufthavn og find herefter frem til den filial af Sixt Biludlejning Fort Myers, hvor du ønsker at leje en bil til dit rejseeventyr i Florida. En delstat, der rummer nogle af USA:s absolutte topseværdigheder, heriblandt Everglades National Park, men også de mange forlystelsesparker i Orlando. Med billeje i Fort Myers skal du naturligvis også besøge amerikanernes gamle fort mod indianerne, nemlig byen Fort Myers på vestkysten. Så meget at se, så lidt tid. Lej en bil og få lidt mere med i oplevelsespakken! Tag mod Fort Myers gamle bydel, hvor du kan få et lille indtryk af, hvordan byen op gennem midten af det 19. århundrede oprindeligt var et fort mod indianerne langs The Caloosahatchee River. Byens topseværdigheder er og bliver dog de forskellige strande ud mod Den Mexicanske Golf, men området er også ideelt til et slag golf eller diverse outdooreventyr. Er du naturelsker, ligger der flere prægtige vådområder omkring selve Fort Myers, og du kan naturligvis overveje om billeje i Fort Myers senere skal føre dig ud på til en længere udflugt ned til Everglades National Park, der er oplistet på UNESCO:s Verdensarvsliste. Et andet bud er at tage ud til en af de øer ud for Fort Myers kystlinje, såsom Sanibel, hvor du finder JN Ding Darling National Wildlife Refuge. I Fort Myers skal du også nå at se Thomas Edison Estate og Henry Ford Estate. De to venner valgte Fort Myers som et varmt udflugtsmål i vinterhalvåret, når det var lidt for koldt nordpå, og i dag kan du både udforske de historiske boliger samt de mange sjove opfindelser. Vælg Sixt Biludlejning Fort Myers og få set endnu mere af Florida!
Vi arrangerer din biludlejning i Fort Myers

Vi arrangerer din biludlejning i Fort Myers

Din biludlejning i Fort Myers kan arrangeres allerede i dag, idet du kan gennemføre bestillingen direkte her på siden, hvorefter din reservation træder i kraft. Husk blot, at denne kun dækker en forhåndsbestilling af en udlejningsbil fra den ønskede kategori, eksempelvis stationcars. Det er således ikke muligt at gennemføre bestillingen på eksempelvis et specifikt bilmærke. Til gengæld kan du frit vælge alt det ekstraudstyr samt diverse tillægsydelser fra sortimentet, som du ønsker. Er du en smule i tvivl om, hvad du skal vælge blandt det yderst velassorterede sortiment, er du også meget velkommen til at ringe til os. Kontakt os meget gerne for et ganske uforpligtende tilbud.
Show more
Godt at vide når du lejer i Fort Myers
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Fort Myers?
For at leje bil hos SIXT i Fort Myers skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fort Myers.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Fort Myers?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Fort Myers. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 3107 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
FAQs om lejemål i Fort Myers
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Fort Myers?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Fort Myers?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Fort Myers?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Fort Myers

Vis mere