Billeje i Fort Lauderdale

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Fort Lauderdale

Sixt Biludlejning i Fort Lauderdale

Sixt Biludlejning i Fort Lauderdale

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Fort Lauderdale, et af USA mest populære rejsemål, hvor du kan boltre dig på flotte sandstrande, med de gode bademuligheder og på dansegulvet, når du skal opleve byens vibrerende natteliv. På vores Sixtkontorer i området får du kvalificeret faghjælp til at optimere din billeje i Fort Lauderdale, og du kan altid regne med det godt udvalg af moderne kvalitetsbiler til fornuftige priser. Når du vælger en udlejningsbil fra Sixt, har du friheden til selv at lægge dit program, og uanset om du vil holde dig til lokalområdet eller tage bilen ned til Miami, bliver du glad for at have Sixt som din rejsemakker. Lej derfor en bil her og nu.Tusindvis af rejsende lægger vejen forbi Fort Lauderdale hvert eneste år. Her kan du slappe af på de dejlige strande og nyde en cocktail på en af de mange nærliggende barer. Fort Lauderdale byder dog på mere end bare sand og sol. Har du lyst til at dykke ned i områdets historie, kan vi anbefale et besøg til Bonnet House. Et historisk gods, der i dag fungerer som museum. Her kan du se autentiske genstande fra Floridas tidlige historie, og med den vilde have og den karakteristiske sydstatsarkitektur føler man sig hurtigt hensat til en svunden tid med limonade på verandaen blandt southern belles og gentlemen. Derudover ligger Fort Lauderdale kun 45 km nord for Miami, og har du lyst til en tur til en af USA festhovedstæder, er det en smal sag i din lækre Sixtbil. Tag turen langs kysten, mærk vinden i håret og glæd dig til det næste eventyr! Når du vælger Sixts biludlejning i Fort Lauderdale, er det dog helt op til dig at sammensætte din egen feriedrøm.
Vi har altid et godt øje til dine ønsker

Vi har altid et godt øje til dine ønsker

Med vores kombination af mange års erfaring og et både imødekommende og serviceminded personale kan du altid være sikker på en kompetent betjening og selvfølgelig en bil, der passer perfekt til dine behov. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt 4x4 og cabrioleter, ligesom ekstraudstyr naturligvis bør være en del af pakken, hvis du ellers ønsker det. Kontakt os allerede i dag eller bestil via vores app, og så sørger vi for, at der er styr på transporten, når du har meldt din ankomst i solskinsstaten! Vores billeje i Fort Lauderdale er tilgængelig online eller telefonisk.
Show more
Godt at vide når du lejer i Fort Lauderdale
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Fort Lauderdale?
For at leje bil hos SIXT i Fort Lauderdale skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fort Lauderdale.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Fort Lauderdale?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Fort Lauderdale. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 7948 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,5)

FAQs om lejemål i Fort Lauderdale

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Fort Lauderdale?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Fort Lauderdale?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Fort Lauderdale?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?