Billeje i Atlanta

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Atlanta

Sixt Biludlejning i Atlanta

Sixt Biludlejning i Atlanta

Tag på rejse i sydstaternes hovedstad, lej en bil hos Sixt Biludlejning i Atlanta allerede i dag. Vælg den ønskede station i Atlanta og find din udlejningsbil ud fra kategorier som stationcars, økonomibiler, cabrioleter, sportsvogne og 4x4. Vi tilbyder dig et førsteklasses udvalg af udlejningsbiler, der typisk har kørt under 25.000 km.
Læg en strategi hjemmefra og begiv dig ud på et amerikansk roadtrip, der muligvis fører dig ned mod Florida, der grænser op til Georgia. Dit rejseeventyr begynder med billeje i Atlanta. Husk, at du kan bestille vores prima udlejningsbiler 24/7 online.
På rundrejse i Georgia

På rundrejse i Georgia

Lej en bil i Atlanta og kom til USA's delstat Georgia i den sydlige del af landet. Det er en af USA's største byer med en imponerende skyline. Atlanta spillede en central rolle i Den Amerikanske Borgerkrig og huser derfor stadig historiske vigtige monumenter, og en mulighed er at køre ud mod The Margaret Mitchell House og få et nærmere indtryk af den unge kvinde, der skrev "Borte Med Blæsten", som netop omhandler krigen. Atlanta er grundet sin størrelse dog også en by, hvor du kan dykke ned i sjove museer.
Var det noget med en tur på The Coca Cola Museum? Både Coca Cola og CNN har deres hovedsæde i Atlanta. Du kan også begive dig ud mod Det Olympiske Stadion, der blev bygget til OL i 1996. Du kan tillige få stillet din lyst til oplevelser via bl.a. Atlanta Aquarium, Piedmont Park samt Fox Theatre, hvor du kan nyde alverdens shows. Med billeje i Atlanta får du en enestående chance for at køre rundt i en by, hvor du straks mærker den helt særlige sydstatscharme.
Lej din bil allerede i dag

Lej din bil allerede i dag

Hvis du drømmer om at tage på rundrejse i Georgia, så vælg Sixts biludlejning i Atlanta. Her får du den perfekte base, når du vil opleve delstaten, der bl.a. rummer topdestinationer som Savannah, Columbus, Roswell, Albany og Macon.
Er du i gang med at planlægge din rejse til Atlanta, så tag et kig på vores forskellige stationer i Atlanta og tjek de forskellige services, vi tilbyder dig. Det kan være alt fra ekstraudstyr til en 24 timers returnering. Vil du vide mere om Sixt, et af verdens største biludlejningsfirmaer, så kontakt os allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Atlanta
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Atlanta?
For at leje bil hos SIXT i Atlanta skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Atlanta.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Atlanta?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Atlanta. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Atlanta
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Atlanta?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Atlanta?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Atlanta?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Atlanta

Vis mere