Billeje i Illinois

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Illinois

Sixt Biludlejning i Illinois

Sixt Biludlejning i Illinois

Hvis du leder efter en moderne udlejningsbil til rejsen i det centraløstlige USA, finder du med sikkerhed et passende køretøj ved en Sixt Biludlejning i staten Illinois. Uanset om du har planer om at tilbringe din tid i storbyer såsom Chicago, Springfield eller Rockford, eller om du drømmer om at køre op langs den smukke Michigansø og opdage delstatens betagende natur, er en egen bil det oplagte valg. Gennemse udbuddet af prisvenlige og komfortable køretøjer på Sixts hjemmeside, og vælg derefter billeje i Illinois online, via smartphoneappen eller telefonisk ved Sixts medarbejderteam.Du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig, hvis familieferien, turen med vennerne eller forretningsrejsen går til Illinois. Mange rejsende vælger storbyen Chicago som deres udgangspunkt. Her er der fantastiske seværdigheder og oplevelser. Nyd eksempelvis shopping langs den populære Michigan Avenue, slap af på en af strandene ved Michigansøen, lad dig fotografere foran sølvbønnen i Millennium Park, eller oplev en basketballkamp med Chicago Bulls. Når du lejer en Sixtbil ved en biludlejning i Illinois, er der selvfølgelig også meget andet at opleve under opholdet. Kør langs den enorme Michigansø, som er en af landets største, og nyd gerne et stop ved den fredelige Illinois Beach State Park for at bade, vandre eller tage på en sejltur på søen, eller sæt kurs mod Starved Rock State Park i den nordlige del af staten, hvor du kan se smukke klippeformationer, campere, vandre og fiske. Det er helt op til dig, hvad der skal ske på netop din bilrejse.
Nyd friheden til at udforske i dit foretrukne tempo

Nyd friheden til at udforske i dit foretrukne tempo

Ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Illinois vil du finde et varieret sortiment af kvalitetsbiler. Hvis du skal rejse med et større selskab, kan det eventuelt være ideelt at bestille en stationcar, minibus eller 4x4'er, mens det er oplagt at leje en kompakt økonomibil, hvis du rejser alene eller ikke har meget bagage med. I forbindelse med Sixt billeje i Illinois nyder du altid personlig kundeservice, og vi hjælper dig hellere end gerne med at skræddersy bestillingen til dine ønsker og behov. Du kan for eksempel enkelt tilføje en autostol, hvis du rejser med børn, eller du kan bestille praktisk GPS-navigation, der viser dig vejen rundt i den populære delstat. Nyd muligheden for at opdage det, du drømmer om i Illinois med din Sixtbil, og slip for at skulle lade din rejse begrænse af offentlige transportmidler. Vi ser frem til at tage imod dig ved Sixtkontoret og få dig bag rattet i en af vores premium-udlejningsbiler.
Show more
Godt at vide når du lejer i Illinois
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Illinois?
For at leje bil hos SIXT i Illinois skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Illinois.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Illinois?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Illinois. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 4282 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
FAQs om lejemål i Illinois
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Illinois?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Illinois?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Illinois?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Illinois

Vis mere