Billeje i Grand Canyon

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Grand Canyon

Sixt Biludlejning i Grand Canyon

Sixt Biludlejning i Grand Canyon

Hvis du er på udkig efter en prisvenlig og pålidelig udlejningsbil til USA-rejsen, bør du tage et kig på Sixts mange kvalitetsbiler ved biludlejningerne i Grand Canyon. Du oplever bedst den imponerende og verdensberømte nationalpark Grand Canyon samt den enorme delstat Arizona med en egen bil. Slip for at skulle rejse med offentlige transportmidler, og lad dig heller ikke begrænse af tog- og bustider. I forbindelse med Sixt billeje i Grand Canyon kan du frit vælge din foretrukne bilkategori ud fra udbuddet af små og store køretøjer, som kan lejes for en kortere eller længere periode, og som alle kan nydes til en favorabel pris.Nyd friheden med en stilfuld og komfortabel udlejningsbil, der enkelt får dig fra en destination til den næste. Når du lejer en Sixtbil i Grand Canyon, bør du selvfølgelig ikke gå glip af den imponerende nationalpark ved samme navn, hvor Colorado-floden gennem millioner af år har skabt en enestående kløft. Nationalparken modtager cirka fem millioner besøgende hvert år, og det er ikke svært at forstå hvorfor, når man først har vandret i de smukke omgivelser eller oplevet en solopgang eller -nedgang over de røde klipper. Brug desuden gerne Sixt-bilen fra din valgte biludlejning i Grand Canyon til at køre på opdagelse i andre dele af Arizona. Hvorfor ikke tage på en ægte roadtrip mod vest til Las Vegas for blandt andet at opleve kasinoer, luksushoteller og fantastiske koncerter og shows.
Opdag USA med den perfekte udlejningsbil fra Sixt

Opdag USA med den perfekte udlejningsbil fra Sixt

Når du vælger Sixt-billeje i Grand Canyon, er der ingen begrænsninger for, hvad du kan opleve i denne dejlige del af USA. Det bliver enkelt at finde vej, hvis du tilføjer GPS-navigation til din bestilling, og hvis I tegner en ekstra forsikring, der dækker flere førere, kan I skiftes til at køre Sixtbilen. Det er helt op til dig at vælge udlejningsbilen, der passer dig og dit rejseselskab. Vi kan ikke garantere, at du får en specifik bilmodel under opholdet, men du er sikret en modsvarende bil fra din valgte kategori, uanset om du booker en økonomibil, stationcar, 4x4'er, sportsvogn eller minibus. De forskellige Sixtbiler giver plads til rejseselskabet og bagagen, og de giver dig mulighed for både at tage på opdagelse i interessante og fascinerende naturområder. Vores mange udlejningsbiler hos Sixt er af populære bilmærker såsom Ford, Mercedes-Benz og BMW, og ved biludlejningerne i Grand Canyon gennemgår køretøjerne jævnligt syn for at sikre tryghed og kvalitet. Hos Sixt ønsker vu dig en fantastisk bilrejse med komfort og uforglemmelige oplevelser.
Show more
Godt at vide når du lejer i Grand Canyon
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Grand Canyon?
For at leje bil hos SIXT i Grand Canyon skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Grand Canyon.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Grand Canyon?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Grand Canyon. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 15213 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
FAQs om lejemål i Grand Canyon
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Grand Canyon?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Grand Canyon?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Grand Canyon?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?