Billeje i San Diego, CA

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved San Diego, CA

Sixt Biludlejning i San Diego CA

Sixt Biludlejning i San Diego CA

Få mest ud af opholdet i det vestlige USA med en førsteklasses bil fra Sixt Biludlejning i San Diego CA. Ved Sixtkontoret i San Diego finder du moderne og stilfulde køretøjer, der tager dig rundt i Californien med lethed. Du kan leje en kvalitetsbil fra Sixt til en favorabel pris, hvilket gør det muligt for alle at nyde fleksibilitet på rejsen. Denne smukke havneby ligger ud til Stillehavet og i den sydligste del af staten Californien. San Diego CA tilbyder et hav af seværdigheder, og det er umuligt at blive træt af de mange vidunderlige strande. Tag kontakt til Sixt i dag for at bestille den perfekte udlejningsbil til din ferie eller forretningsrejse.San Diego CA tilbyder et behageligt klima året rundt, og mange associerer nok byen med lange, brede sandstrande og surfing i verdensklasse. Hvis du leder efter en smuk strand med moderate bølger, f.eks. for at lære at surfe, er dejlige Coronado Beach et oplagt valg, mens La Jolla er ideel for børnefamilier grundet det rolige vand, de mange græsområder og nærhed til parker. Lad desuden Sixt billeje i San Diego CA føre dig til nogle af byens mange spændende attraktioner. Et besøg i den hyggelige San Diego zoologiske have eller fascinerende Sea World, der bl.a. huser spækhuggere og delfiner, er lidt af et must for børnefamilier. Den søfartsinteresserede vil nyde en tur til Maritime Museum of San Diego, og ved San Diego Bay kan du betragte et rigt fugleliv og nyde udsigter over Stillehavet. Fra Sixt Biludlejning i San Diego CA har du heller ikke langt til storbyen Los Angeles, hvor du f.eks. kan besøge Disneyland Park Californien eller betragte rige og berømte i Hollywood.
Forkæl dig selv på rejsen med en lejet bil fra Sixt

Forkæl dig selv på rejsen med en lejet bil fra Sixt

Takket være Sixts mere end 100 år lange erfaring med at udleje kvalitetsbiler satser vi i dag på at tilbyde dig personlig service og udleje førsteklasses biler til konkurrendygtige priser. Dette kan du f.eks. få gavn af ved Sixt Biludlejning i San Diego CA, hvor du finder et stort udvalg af prisvenlige køretøjer, der kommer i en række forskellige stilarter. Nyd f.eks. den californiske sol i en sportsvogn, kør korte eller lange strækninger i en behagelig stationcar eller tag på eventyr udenbys i en sporty 4x4. Du kan altid tilpasse din billeje i San Diego CA via vores favorable tilbud på udstyr til bilen og ekstra services.
Show more
Godt at vide når du lejer i San Diego, CA
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i San Diego, CA?
For at leje bil hos SIXT i San Diego, CA skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i San Diego, CA.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i San Diego, CA?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i San Diego, CA. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 3392 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
FAQs om lejemål i San Diego, CA
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i San Diego, CA?
Kan jeg booke et langtidslejemål i San Diego, CA?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i San Diego, CA?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in San Diego, CA

Vis mere