Billeje i Hawaii

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Hawaii

Sixt Biludlejning på Hawaii

Sixt Biludlejning på Hawaii

Hos Sixt Biludlejning på Hawaii finder du førsteklasses køretøjer til favorable priser. Vi giver dig altid fremragende priser på vores ekstraudstyr og udlejningsbiler, som byder på komfort og høje kvalitetsstandarder. Tjek udvalget og sammenligne priser for bilerne ved din foretrukne Sixtafdeling, inden du booker online, via smartphoneappen eller telefonisk hos vores medarbejderteam. Den vidunderlige øgruppe Hawaii ligger ca. 3700 km vest for USA:s vestkyst, og her venter der magiske paradisstrande, frodige naturområder og charmerende byer. Spørg os gerne til råds i forbindelse med din billeje på Hawaii. Den naturskønne øgruppe Hawaii i Stillehavet består af 8 vidunderlige øer, der alle tilbyder unikke seværdigheder og fantastiske naturoplevelser. Det behagelige klima indebærer, at du kan nyde de fantastiske sandstrande året rundt, og med din udlejningsbil bliver det intet problem at køre rundt og finde din helt egen favorit. Hvis din rejse går til øen Honolulu, kan du for eksempel besøge den vidunderlige Lanikaistrand med det krystalklare vand og fine sand, mens det er oplagt at nyde livet ved den smukke Haneleibugt, hvis du har taget turen mod øen Kauai. Fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Hawaii er det også nemt at nå fantastiske og frodige naturområder. Hvis du er taget til øen Maui, bør du for eksempel ikke gå glip af et besøg enten i nationalparken Haleakala med det betagende vulkanlandskab eller Iaodalen med de mange vandfald og den frodige regnskov.
Skræddersy bilrejsen helt efter dine behov hos erfarne Sixt

Skræddersy bilrejsen helt efter dine behov hos erfarne Sixt

Lej en bil på Hawaii, når du skal rundt i dette tropiske paradis. Hvorfor gå glip af de afsides naturområder? Takket være Sixts alsidige sortiment af moderne kvalitetsbiler, konkurrencedygtige priser og fremragende kundeservice kan vi stort set opfylde ethvert mobilitetsniveau i forbindelse med din billeje på Hawaii. Nyd en komfortabel stationcar, der kan huse hele familien, tag på eventyr i selv de mest afsides naturområder med en robust 4x4 eller kør mellem de mange paradisstrande i en luksus sportsvogn. Vores mange udlejningsbiler kommer fra kendte og pålidelige bilproducenter, herunder Mercedes Benz, BMW og Chevrolet, og de gennemgår regelmæssigt syn for at sikre, at de altid lever op til Sixts ultrahøje krav. Flere af Sixts Biludlejninger på Hawaii kan desuden tilbyde dig en premium service, som giver dig mulighed for at afhente eller returnere dit køretøj, når det passer ind i dine øvrige planer, og alle vores kontorer kan tilbyde dig ekstratilbehør og tillægsydelser, alt efter dine forskellige behov.
Show more
Godt at vide når du lejer i Hawaii
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hawaii?
For at leje bil hos SIXT i Hawaii skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hawaii.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Hawaii?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Hawaii. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 9256 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Hawaii
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Hawaii?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hawaii?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Hawaii?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?