Billeje i Boca Raton

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Boca Raton

Sixt Biludlejning i Boca Raton

Sixt Biludlejning i Boca Raton

Hvis din næste rejse går til Florida i USA, bør du bestemt overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Boca Raton, så du kan opleve byens fulde potentiale. Du befinder dig nord for Miami og Fort Lauderdale. Staten Florida kaldes også for Solskinsstaten, og her finder du alt fra fantastiske palmestrande til verdensberømte seværdigheder. En udlejningsbil fra Sixtkontoret i Boca Raton giver dig uanede muligheder for udflugter og eventyr. Turen kommer til at foregå helt på dine præmisser, og du kan glemme alt om offentlige transportmidler. Du booker nemt din drømmebil online, pr. telefon eller via Sixts smartphoneapp, så bevæg dig et skridt nærmere din rejse rundt i USA.Boca Raton er en smuk by på Floridas østkyst, som har et ry for at være et ret eksklusivt og smukt strandsamfund. Med Sixt billeje i Boca Raton, er det lynhurtigt at køre til byens centrum og bl.a. nyde Boca Ratons berømte Addison Mizner arkitektur, samtidig med at du kan besøge de mange butikker. Vidunderlige Boca Raton er også hjemsted for mange smukke strande, som kan besøges året rundt, såsom den store Deerfield Beach eller den naturskønne Ref Reef Park, hvor du desuden kan nyde snorkling i det varme vand. Du kan også tage udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Boca Raton på en køretur op eller ned ad kystvejen A1A, så du åbner for diverse havudsigter. Stop gerne, når du trænger til en pause, og udforsk det, du har lyst til. Uanset dine rejseplaner byder Sixt ind med komfort og stil i form af driftssikre og prisvenlige udlejningsbiler.
Skræddersy bilrejsen i Florida sammen med Sixt

Skræddersy bilrejsen i Florida sammen med Sixt

Kvalitetsbiler i mange forskellige designs og størrelser til altid rimelige priser er opskriften hos Sixt Biludlejning i Boca Raton. Vores førsteklasses køretøjer er af højeste kvalitet og serviceres regelmæssigt. Vi har både kompakte og moderne økonomibiler og stationcars, som er ideelle til bykørsel, samt praktiske 4x4'er til den, der kræver mere plads, eller luksus sportsvogne, der leverer ekstra komfort og stil under rejsen i Florida. Vær blot opmærksom på, at vi kun kan garantere booking af et køretøj fra den foretrukne bilkategori og aldrig helt specifikke bilmærker. Tilføj gerne ekstra tjenester og udstyr til turen, så du tilpasser Sixt billeje i Boca Raton til dine specifikke behov. Du kan bl.a. opgradere bestillingen med nyttig GPS navigation, en praktisk autostol til barnet, dækning af yderligere en fører og meget andet godt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Boca Raton
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Boca Raton?
For at leje bil hos SIXT i Boca Raton skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Boca Raton.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Boca Raton?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Boca Raton. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 700 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
FAQs om lejemål i Boca Raton
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Boca Raton?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Boca Raton?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Boca Raton?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Boca Raton

Vis mere