Billeje i Fort Worth TX

 

Mest populære i Fort Worth TX

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dallas/Fort Worth Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Fort Worth TX

Sixt Biludlejning i Fort Worth, Texas

Sixt Biludlejning i Fort Worth, Texas

Glem alt om offentlige transportmidler på ferien eller forretningsrejsen i det sydlige USA, og opdag i stedet delstaten Texas med en prisvenlig og rummelig bil fra Sixt Biludlejning i Fort Worth. Når du lejer en premium-Sixtbil kommer du nemt til de spændende seværdigheder, eller du kan køre direkte fra forretningsmødet tilbage til hotellet. Gennemse udbuddet på Sixts brugervenlige webside eller i smartphoneappen, inden du bestemmer dig for prisleje og lejeperiode i forbindelse med billeje i Fort Worth. Skulle du have nogle spørgsmål i forbindelse med bilrejsen, er du altid velkommen til at kontakte det servicemindede Sixt-medarbejderteam, som er klar til at hjælpe dig med alt, som vedrører biludlejning Fort Worth.Med et eget køretøj i Fort Worth opnår du stor fleksibilitet og uendelige muligheder for eventyr under opholdet. Udnyt for eksempel Sixtbilen til at besøge den sjove Fort Worth zoologiske have fra 1909, hvor hele familien kan opleve alt fra elefanter og løver til skildpadder og hyæner, eller nyd nogle timer i byens urbane Water Gardens, hvor du kan tage en slapper i skyggen under et træ eller gå en tur. Med Sixt-billeje i Fort Worth, Texas, kan du naturligvis også køre mod den populære og enorme forlystelsespark Six Flags mod øst, eller du kan fortsætte videre til den moderne metropol Dallas, der blandt andet byder på det fremragende Dallas kunstmuseum. Det er med andre ord helt op til dig og dit rejseselskab, hvad I vil opleve med jeres Sixtbil i USA
Få mest ud af din rejse ved at leje et førsteklasses køretøj fra Sixt

Få mest ud af din rejse ved at leje et førsteklasses køretøj fra Sixt

Sixt har gjort det virkelig nemt at bestille en passende bil ved en Biludlejning i Fort Worth TX. På websiden eller i appen skaber du dig enkelt et overblik over de mange bilkategorier, og det er helt op til dig, om du eksempelvis foretrækker en rummelig 4x4'er eller stationcar til USA-rejsen, eller om du hellere vil køre rundt i en smart sportsvogn eller kompakt økonomibil. Sixts mange udlejningsbiler kommer fra pålidelige bilproducenter såsom Mercedes-Benz, BMW og Audi, og vi foretager jævnligt syn af bilerne for at sikre en høj standard og sikkerhed. Du kan også få glæde af nyttigt ekstraudstyr på bilrejsen, for eksempel et komfortabelt børnesæde til den yngste, praktisk GPS-navigation eller dækning af flere bilførere - her skræddersyes opholdet helt efter dine behov. Grib telefonen, eller klik dig ind på Sixts app eller webside for at bestille med det samme, så er du et skridt nærmere eventyret i det sydlige USA.
Show more

Godt at vide når du lejer i Fort Worth TX

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Fort Worth TX?
For at leje bil hos SIXT i Fort Worth TX skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fort Worth TX.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Fort Worth TX?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Fort Worth TX. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 3794 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Fort Worth TX

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Fort Worth TX?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Fort Worth TX?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Fort Worth TX?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Fort Worth TX

Vis mere