Billeje i Massachusetts

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Massachusetts

Sixt Biludlejning i Massachusetts

Sixt Biludlejning i Massachusetts

Hvis ferien eller forretningsrejsen går til det nordøstlige USA næste gang, kan du nyde mange prisvenlige, førsteklasses udlejningsbiler ved Sixt Biludlejning i Massachusetts. Vælg køretøjet, der passer dine rejseplaner og dit rejseselskab, og udforsk denne dejlige kyststat nord for Connecticut. Hovedstaden Boston byder på et hav af seværdigheder, men du kan også nyde skønne køreture langs den smukke kyststrækning. Når du lejer en bil hos Sixt, tager du kontrol over dine rejseplaner og bestemmer frit indholdet. Sixtteamet hjælper dig med alt det nødvendige til rejsen og giver dig herigennem en god start og afslutning på opholdet.Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Massachusetts kan du fuldt ud udforske, hvad denne dejlige stat har af forskellige tilbud. Besøg gerne delstatens pulserende hovedstad Boston, hvor du bl.a. kan vælge at dykke ind i amerikansk historie ved det interessante John F. Kennedy Presidential Library and Museum og nyde fantastisk kunst ved Museum of Fine Arts, som har en af de største kunstsamlinger i USA. Du kan desuden lade Sixt billeje i Massachusets føre dig til Bostons Fenway Park for at opleve baseball, sætte kurs mod Harvard Square for at se det berømte universitet og nyde lækker mad eller styre udlejningsbilen mod New England Aquarium, hvor du bl.a. kan opleve hvaler og delfiner. Anvend også gerne udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Massachusetts til at begive dig ud til den smukke østkyst og hvis du har tid til det, er den vidunderlige ø Marthas Vineyard, beliggende syd for Cape Cod. Få mest ud af din tid i Massachusetts ved at leje en bil.
Førsteklasses udlejningsbiler til ethvert behov hos Sixt

Førsteklasses udlejningsbiler til ethvert behov hos Sixt

Uanset om det er forretningsrejsen, en romantisk tur eller en familieferie, der fører dig til Massachusetts, så har viden rette udlejningsbil til dig, og vi er ret gode til at vide, hvad der sætter hjerter i brand, når det kommer til udlejningsbiler. Vi har gjort det siden 1912 og fortsætter meget gerne med at forsyne vores kunder med biler fra kategorier som økonomibiler, 4x4-er, stationcars, sportsvogne og varevogne. Uanset hvilken bilkategori du booker et køretøj fra, er du garanteret en pålidelig kvalitetsbil til bilrejsen rundt i Massachusetts, når leverandøren hedder Sixt. Tilpas også gerne billejen i Massachusetts med diverse opgraderinger i form af ekstraudstyr og praktiske tjenester. Vælg Sixt som din erfarne biludlejer på turen, for så kan du se frem til et driftssikkert køretøj til en god pris.
Show more
Godt at vide når du lejer i Massachusetts
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Massachusetts?
For at leje bil hos SIXT i Massachusetts skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Massachusetts.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Massachusetts?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Massachusetts. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 3751 anmeldelser
Køretøjet
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
FAQs om lejemål i Massachusetts
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Massachusetts?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Massachusetts?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Massachusetts?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Massachusetts

Vis mere