Billeje i Pennsylvania

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Pennsylvania

Sixt Biludlejning i Pennsylvania

Sixt Biludlejning i Pennsylvania

Skal du leje en bil på USA:s østkyst? Hvorfor ikke kigge nærmere på de mange tilbud, som vi kører med hos Sixt Biludlejning Pennsylvania? Med billeje i Pennsylvania kan du køre rundt til de centrale byer i denne delstat, der ligger i det nordøstlige hjørne, ud mod østkysten. Du afgør helt selv, hvor du starter ud, da vi har flere Sixtkontorer i området. Kontakt os meget gerne ganske uforpligtende, hvis du er i gang med at planlægge en bilferie til USA. Hos Sixt Biludlejning har vi opbygget et meget troværdigt brand gennem mere end 100 år, så kontakt os gerne. Har du udpeget Pennsylvania på kortet over USA, giver det god mening at tage forbi delstatens største by, Philadelphia. Centrale seværdigheder er Frihedsklokken i Independence National Historic Park, der symboliserer USA:s uafhængighed. Klokken ringede nemlig lystigt d. 4. juli, da Uafhængighedserklæringen blev underskrevet i byens Liberty Hall tilbage i 1776. Byen råder dog også over bl.a. en række interessante museer, såsom det lokale kunstmuseum med værker af Van Gogh med flere. Er du museumstypen, finder du et i øvrigt et interessant museum med Andy Warhols kunst i Pittsburgh. Pennsylvania er også stedet, hvor du kan besøge byen Gettysburg, der var skueplads for et drabeligt slag i 1863 i forbindelse med Den Amerikanske Borgerkrig. Hele 51.000 soldater faldt under slaget, der varede i 3 dage. Besøg gerne det tilhørende museum Gettysburg National Military Park. Skal du have endnu mere historie på programmet, benytter du måske din billeje i Pennsylvania til at kigge forbi den arkitektoniske perle Harrisburg, der huser adskillige historiske bygninger. Bliver det lidt for tungt med al for meget historie og kunst, kunne du også meget vel tage Sixtbilen til Hershey og forlystelsesparken Hersheys Chocolate World.
Lad os hjælpe dig med biludlejning i Pennsylvania

Lad os hjælpe dig med biludlejning i Pennsylvania

Er du rejsetypen, der hellere end gerne køre de lange stræk for at få en del med i oplevelsespakken, skal du naturligvis også have en udlejningsbil, der kan stå distancen. Det får du her hos os. Sixt Biludlejning Pennsylvania giver dig chancen for frit at vælge den udlejningsbil, der skal føre dig gennem det amerikanske landskab. Skal det mon være en stationcar, økonomibil eller noget helt tredje? Reservér din udlejningsbil allerede i dag her på siden eller ring direkte til vores kundeserviceteam i Pennsylvania, hvis du søger lidt ekstra rådgivning eller gerne vil have mulighed for at skræddersy de forskellige løsninger.
Show more
Godt at vide når du lejer i Pennsylvania
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Pennsylvania?
For at leje bil hos SIXT i Pennsylvania skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pennsylvania.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Pennsylvania?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Pennsylvania. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 1916 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
FAQs om lejemål i Pennsylvania
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Pennsylvania?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Pennsylvania?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Pennsylvania?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?