Billeje i Georgia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Georgia

Sixt Biludlejning i Georgia

Sixt Biludlejning i Georgia

Med biludlejning i Georgia får du den absolutte frihed til at opleve en af USA's sydstater i dit helt eget tempo. Måske gælder det en kortere forretningsrejse eller en længere kør selv ferie. Uanset hvad, så har vi udlejningsbilen, der realiserer dine rejsedrømme. Det kan være alt fra økonomibiler til stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Husk, at vi har flere stationer rundt om i Georgia, så tjek gerne de aktuelle tilbud hos den foretrukne station.
Med en udlejningsbil fra Sixt får du en toptunet udlejningsbil fra den ønskede kategori. Bemærk venligst, at du desværre ikke har mulighed for at forhåndsreservere en bestemt udlejningsmodel, men udelukkende en kategori. Som et af verdens største biludlejningsfirmaer har vi en rigtig god føling med, hvad du bør vide om billeje i Georgia, så kontakt os gerne i dag.
Oplev Georgia med en udlejningsbil

Oplev Georgia med en udlejningsbil

Lej en bil i Georgia og oplev delstaten, der huser byer som Atlanta, Savannah, Roswell, Columbus, Albany, Augusta og Macon. Georgia har mange interessante destinationer, men er du på denne egn, bør du bestemt give dig selv tid til at opleve hovedstaden, Atlanta.
Den tidligere OL by kan bl.a. bryste sig af The Coca Cola Museum og CNN's hovedsæde. Atlanta er ligeledes stedet, hvor du kan lægge vejen forbi The Margaret Mitchell House. Margaret Mitchell skrev den internationale bestseller, "Borte med Blæsten", der levende beskriver sydstaternes oplevelser af Den Amerikanske Borgerkrig. Staten huser flere historiske monumenter for krigen. En by som Atlanta kan også tilbyde dig et kig inden for i Atlanta Aquarium, Piedmont Park samt Fox Theatre. Med billeje i Georgia får du en unik chance for at opleve nogle af USA's mest markante byer.
Reservér over nettet eller telefonen

Reservér over nettet eller telefonen

En udlejningsbil bliver nærmest et must have, hvis du vil bevæge dig frit rundt i staten, der grænser op mod Florida i syd. Strækningerne mellem de forskellige byer kan være forholdsvis lange, men med en udlejningsbil undgår du spildtid, og eventyret begynder, så snart du starter motoren.
Biludlejning i Georgia kan bookes direkte via hjemmesiden. Indtast dine ønsker under den pågældende station og reservér bilen til den ønskede afhentningsdato. Du kan også vælge at ringe til os, hvis du gerne vil have hjælp eller gode tips. Søger du ekstraudstyr til din udlejningsbil, kan dette også forhåndsreserveres. Udvalget varerier mellem de forskellige stationer, men alternativer er bl.a. autostole og GPS'er. Læs gerne mere her på hjemmesiden.
Show more
Godt at vide når du lejer i Georgia
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Georgia?
For at leje bil hos SIXT i Georgia skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Georgia.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Georgia?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Georgia. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Georgia
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Georgia?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Georgia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Georgia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Georgia

Vis mere