Billeje i San Antonio

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved San Antonio

Sixt Biludlejning i San Antonio

Sixt Biludlejning i San Antonio

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i San Antonio og kom på rundtur i delstaten Texas. Udforsk byens historiske fort, test dit mod i de vilde rutsjebaner, oplev byens mexicanske touch langs The Riverwalk eller observér de mange fantastiske dyr i byens zoologiske have. Du kan naturligvis også anvende din billeje i San Antonio til at cruise videre til både Austin og Houston. Kontakt os meget gerne, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige udlejningsbil til dit kommende Texaseventyr. Sixt Biludlejning i San Antonio er klar med topkvalitative udlejningsbiler, der hentes direkte fra topproducenter som Volvo og Mercedes Benz. Du kan derfor være helt sikker på, at du kommer til at køre afsted i en bil, der både føles komfortabel, moderne og rummelig. San Antonio ligger i USA:s delstat Texas, ikke langt fra en anden storby, nemlig Austin. En af de altoverskyggende seværdigheder i bybilledet er Alamofortet, hvor en lang række frihedshelte, heriblandt Davy Crockett, faldt i Slaget ved Alamo. Med din billeje i San Antonio får du også mulighed for at tage langs byens Riverwalk, hvor du bl.a. finder flere lækre restauranter. Området kaldes populært et Venedig i et miniformat, og det er sågar muligt at hoppe ned i en af kanalbådene, hvis du trænger til et afbræk fra køreturene. I det hele taget summer San Antonio af et herligt liv, hvor det mexicanske touch bestemt ikke bliver underspillet. San Antonio er også et slaraffenland for alle, der har et indre legebarn. Tag din Sixtbil direkte hen til forlystelsesparker som Sea World Texas og Six Flags Fiesta Texas, der har nogle af USA:s bedste rutsjebaner!
Lej bilen i dag her på siden

Lej bilen i dag her på siden

Skal vi hjælpe med at koordinere de forskellige detaljer om din billeje i San Antonio, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam over telefonen, hvor vi sammen kan tage en snak om, hvad der kunne være godt at inddrage i netop din pakke. Måske vil du køre stiligt hen til forretningsmøderne, eller måske skal din udlejningsbil være både praktisk og rummelig, hvis I er flere afsted. Vi forhandler en række forskelligartede bilkategorier, så der burde være et alternativ for alle, der ønsker at leje bilen her hos Sixt. Er du den målrettede type, der ved præcis, hvad du vil have, kan du passende klikke dine oplysninger ind på hjemmesiden og gennemføre bestillingen ad denne lettilgængelige kanal.
Show more
Godt at vide når du lejer i San Antonio
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i San Antonio?
For at leje bil hos SIXT i San Antonio skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i San Antonio.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i San Antonio?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i San Antonio. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1579 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
FAQs om lejemål i San Antonio
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i San Antonio?
Kan jeg booke et langtidslejemål i San Antonio?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i San Antonio?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in San Antonio

Vis mere