Billeje i Seattle

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Seattle

Sixt Biludlejning i Seattle

Sixt Biludlejning i Seattle

Det er manges drøm at køre gennem USA i en udlejningsbil. Lej en bil og giv drømmen liv allerede i dag. Seattle overrasker gang på gang! Vidste du f.eks., at Seattle er Nirvana og Pearl Jams fødeby? Det er også den til tider lidt oversete storby i staten Washington i USA.
Hos Sixt Biludlejning kan vi varmt anbefale dig at gøre brug af vores biludlejning i Seattle, så du får mulighed for at udforske omegnen eller måske endda tage på et ægte roadtrip. Alt efter den pågældende station kan du vælge mellem kategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, når du vælger billeje i Seattle. Vi tilbyder også bl.a. autostole og GPS.
Mød ophavsmændene bag Microsoft

Mød ophavsmændene bag Microsoft

Begynd med en tur på Monorailen fra Verdensudstillingen i 1962. Det er en yndig rejse tilbage i tiden, og den fører dig til Seattle Center med musikmuseet EM, som ligner en smadret guitar, og det nye 30 meter lange glasmuseum Chihuly Garden and Glass. Bill & Melinda Gates Foundations ligger også her, og det er stedet, hvor du bliver bekendt med, hvordan ophavsmændene bag Microsoft bruger mange midler på at bekæmpe sygdom og fattigdom i hele verden.
Fra det 184 meter høje Space Needle kan du i klart vejr skue ud over sundet og søerne, vulkanen Mount Rainier og Olympic bjergene. Vær opmærksom på, at turen til toppen er gratis, hvis du nyder en middag på toppen. Opsøg endvidere byens mikrobryggerier efter at have besøgt guldgravermuseer og diverse weekendmarkeder. I det underjordiske Seattle finder du Doc Maynards saloon fra 1890'erne, og her kan du få et indblik i, hvordan Seattle så ud efter den voldsomme brand i 1889, som næsten lagde byen i ruiner.
Billeje i Seattles omegn

Billeje i Seattles omegn

Benytter du dig af Sixts biludlejning i Seattle, venter der også masser af eventyr uden for bygrænsen. Besøg Tacoma syd for Seattle, som fører dig til det 4300 meter høje Mount Rainier og den tilhørende nationalpark samt Olympic halvøen. Seattle er placeret i et vulkanområde, og i 1980 gik Mount St. Helens National Volcanic i udbrud og udløste et mudderskred, som dækkede hele 400 km2 skov.
North Cascades National Park ligger ved grænsen til Canada. Allerede fra motorvejen er udsigten betagende, og kommer du endnu tættere på, vil du opleve et næsten uberørt vildnis samt et rigt dyreliv. Du kan også køre op til San Juan Islands med charmerende landsbyer, søer og vandfald på øerne.
Show more
Godt at vide når du lejer i Seattle
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Seattle?
For at leje bil hos SIXT i Seattle skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Seattle.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Seattle?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Seattle. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 4205 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
Aflevering af køretøj
(4,4)
FAQs om lejemål i Seattle
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Seattle?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Seattle?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Seattle?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?