Billeje i West Palm Beach

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved West Palm Beach

Sixt Biludlejning i West Palm Beach

Sixt Biludlejning i West Palm Beach

Lad Sixt Biludlejning i West Palm Beach blive dit naturlige valg, når du sigter mod Florida i USA. Den dejlige by West Palm Beach ligger på Floridas smukke østkyst, nord for Fort Lauderdale. Vejen Interstate 95 løber gennem byen, hvilket giver dig gode muligheder for at tage på opdagelse både mod syd og nord. Hvis du vil udforske området og tage på udflugter under opholdet, vil en Sixtbil lette turen enormt. Kør lige derhen, hvor du vil, og bestem selv tempoet. Du kan gennemse kontorets brede udbud på hjemmesiden, og når du har foretaget valg af køretøj og ekstraudstyr, bestiller du blot online eller pr. telefon. Meget lettere kan det ikke blive.At rejse rundt i bil på rejsen ved West Palm Beach er i vores øjne den bedste måde at opleve Floridas naturlige skønhed og livlige stemning på. Der er masser af muligheder for at nyde solen og slappe af påde kilometerlange sandstrande i Florida. Kør f.eks. fra Sixt Biludlejning i West Palm Beach mod den rolige Juno Beach Park, der er lig med krystalklart vand, eller tag turen til Palm Beach med det bløde sand og de omgivende klipper. Naturelskere vil elske, at West Palm Beach er perfekt til udendørs aktiviteter, såsom dykning og snorkling med store havskildpadder eller cykelture f.eks. på Lake Trail, langs den naturskønne Intracoastal Waterway. Søger du kulturoplevelser i forbindelse med din billeje i West Palm Beach, kan du f.eks. tage turen til kunstmuseet Norton, der huser over 7.000 kunstværker med fokus på amerikansk, europæisk og kinesisk kunst samt en stor fotografisamling. Lad udlejningsbilen tage dig rundt mellem forskelligartede seværdigheder og nyd opholdet fuldt ud.
Lej en bil, der dækker alle behov

Lej en bil, der dækker alle behov

Sixt Biludlejning har flere filialer i, samt i nærheden af West Palm Beach. Nyd friheden til at udforske området i dit eget tempo og se de ting, du har udset dig i Florida. Som forretningsrejsende bliver det endda mere enkelt at køre rundt mellem møder, konferencefaciliteter og hotellet. Den brede vifte af udlejningsbiler, du finder ved kontorerne, omfatter bl.a. vores økonomibiler, smarte sportsvogne, praktiske stationcars og driftssikre 4x4-ere. Foretag billeje i West Palm Beach fra en af vores bilkategorier og nyd høj kvalitet samt komfort på din rejse. Du booker online, pr. telefon eller ved hjælp af Sixts letanvendelige smartphoneapp, og herefter er du helt klar til at tage en behagelig bilrejse i solrige Florida.
Show more
Godt at vide når du lejer i West Palm Beach
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i West Palm Beach?
For at leje bil hos SIXT i West Palm Beach skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i West Palm Beach.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i West Palm Beach?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i West Palm Beach. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 3090 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Aflevering af køretøj
(4,5)
FAQs om lejemål i West Palm Beach
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i West Palm Beach?
Kan jeg booke et langtidslejemål i West Palm Beach?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i West Palm Beach?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in West Palm Beach

Vis mere