Billeje i New Jersey

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved New Jersey

Sixt Biludlejning i New Jersey

Sixt Biludlejning i New Jersey

Udforsk det østlige USA med en komfortbil fra Sixt Biludlejning i New Jersey. Delstaten New Jersey er beliggende mellem New York og Washington DC, og her venter der dig et hav af fantastiske seværdigheder og oplevelser. Med billeje i New Jersey kan du tage rundt, som du ønsker det, og du slipper for at skulle være dybt afhængig af offentlige transportmidler. Tag gerne en hyggelig køretur langs det smukke kystområde Jersey Shore, besøg de historiske seværdigheder og lad dig underholde af forlystelser og vidunderlig natur. Med valget af Sixt kommer du til at sætte pris på din nyvundne fleksibilitet og frihed på ferien eller forretningsrejsen!Und dig selv et førsteklasses køretøj til opholdet i delstaten New Jersey, hvis du vil kunne fokusere på at nyde og udforske. Udnyt gerne udlejningsbilen til at tage hele familien med til forlystelsesparken Six Flags Great Adventure, der huser enorme rutsjebaner og sjov for både store og små, eller styr din moderne Sixtbil hen til den fantastiske nationalpark Delaware Water Gap, der byder ind med enestående vandringsled blandt vandfald og bjerge. Hvis du i stedet søger storbyoplevelserne, kan det være værd at køre til Liberty State Park, hvorfra du har en fantastisk udsigt over New Yorks skyline, ligesom du kan tage turen fra Sixt Biludlejning i New Jersey til det fascinerende skulpturmuseum i Hamilton Township med de mange skulpturer.
Udlejningsbiler til favorable priser hos Sixt

Udlejningsbiler til favorable priser hos Sixt

Hos Sixt har vi gjort det superenkelt at bestille din udlejningsbil. Grib ud efter telefonen og ring til vores medarbejderteam eller lej en bil direkte fra din foretrukne bilkategori via hjemmesiden. Nærmer ankomsttidspunktet sig, er der også mulighed for at ty til vores app. Billeje i New Jersey via Sixt kommer til en fordelagtig pris, og du er sikret en moderne udlejningsbil, som er forholdsvis ny samt gennemtjekket. Uanset om du skal på forretningsrejse alene eller skal afsted med alle vennerne eller familien, har Sixtteamet et eller andet køretøj, der kan rumme både dig og rejseselskabet. Tag afsted i en smart økonomibil eller moderne 4x4'er. Eller hvad med en rummelig stationcar eller sportsvogn, nu hvor du er i USA. Ved Sixt Biludlejning i New Jersey hjælper vi dig hellere end gerne med at skræddersy bestillingen efter dine behov. Er der behov for ekstraudstyr, har du mange muligheder, såsom GPS navigation, autostole, snekæder og diverse bagageløsninger. Få mere ud af din bilrejse med det erfarne Sixtteam.
Show more
Godt at vide når du lejer i New Jersey
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i New Jersey?
For at leje bil hos SIXT i New Jersey skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i New Jersey.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i New Jersey?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i New Jersey. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 3192 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
FAQs om lejemål i New Jersey
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i New Jersey?
Kan jeg booke et langtidslejemål i New Jersey?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i New Jersey?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in New Jersey

Vis mere