Billeje i Pompano Beach

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Pompano Beach

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Pompano Beach Syd der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Pompano Beach

Sixt Biludlejning i Pompano Beach

Sixt Biludlejning i Pompano Beach

Sixt Biludlejning i Pompano Beach står klar med et bredt udvalg af førsteklasses udlejningsbiler til din rejse i USA. Smukke Pompano Beach er beliggende på Floridas dejlige østkyst, mellem Fort Lauderdale og Boca Raton. Dette er en ideel destination, hvis du leder efter vidunderlige strande, afslapning og underholdning på rejsen. Lad udlejningsbilen tage dig rundt på udflugter i området og udforsk alle de strande, du har drømt om. Sixt har udlejningsbiler for enhver smag og rejsebehov, så gennemse udvalget på vores hjemmeside. Bestillingen klares nemt over telefon eller online. Pompano Beach ligger lige nord for Fort Lauderdale og er et fantastisk udgangspunkt for en ferie ved Floridas Gold Coast. Det er naturligvis oplagt at udnytte Sixts billeje ved Pompano Beach til at udforske områdets mange strande. Selve Pompano Beach er en smuk, bred sandstrand, hvor du kan svømme, dykke blandt vrag og flotte fisk eller betragte det indhegnede område for søskildpadder. Mod nord finder du den lange og lidt mere fredelige Deerfield Beach, der også den tilbyder smukt, varmt vand og dejligt, fint sand. Ved Pompano Beach kan du også besøge Butterfly World, hvor du kan beundre mere end 20.000 smukke sommerfugle, eller du kan køre til fyret Hillsboro Inlet Light, fra hvis top du har en fantastisk udsigt over havet. Du kan selvfølgelig også gøre brug af bilen fra Sixt Biludlejning i Pompano Beach til at nyde de fantastiske butikker og restauranter i Broward County, eller du kan tage på et roadtrip ned til Miami, så du kan nyde den eksotiske stemning og danse natten lang.
Lej en bil i eksotiske Florida med Sixt

Lej en bil i eksotiske Florida med Sixt

Uanset planerne for din rejse til skønne Pompano Beach bliver det lettere og mere behageligt at tage rundt med en førsteklasses bil fra Sixt. Ved Sixt Biludlejning i Pompano Beach har du mulighed for at vælge imellem alt fra praktiske 4x4-er og stationcars til smarte økonomibiler og sportsvogne. Forkæl dig selv med et Sixt køretøj og tag dagen, som den kommer. Uanset om du vælger Sixt billeje ved Pompano Beach for et par dage eller måske et par uger, kan du finde en række gode tilbud ved kontoret. Ekstraudstyr kan desuden lette rejsen. Med GPS navigation slipper du eksempelvis for de store, gammeldags kort, og med registrering af flere førere på lejekontrakten kan I dele ansvaret for at køre. Sixt hjælper dig godt i gang på rejsen gennem solskinsstaten Florida.
Show more
Godt at vide når du lejer i Pompano Beach
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Pompano Beach?
For at leje bil hos SIXT i Pompano Beach skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pompano Beach.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Pompano Beach?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Pompano Beach. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 459 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S90
Volvo S90
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Range Rover Sport
Range Rover Sport
FAQs om lejemål i Pompano Beach
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Pompano Beach?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Pompano Beach?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Pompano Beach?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Pompano Beach

Vis mere