Billeje i Tampa

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Tampa

Sixt Biludlejning i Tampa

Sixt Biludlejning i Tampa

Tampa i Florida er en skøn destination. Med biludlejning i Tampa er du sikret frihed og komfort og kan komme vidt omkring og få en masse ud af den lange flyvetur fra Danmark. Hvis du benytter dig af Sixts tilbud om biludlejning i Tampa, kan du nyde din rundrejse i en kvalitetsbil, der holder en meget høj standard.
I Florida kan du vælge imellem kategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Vi tilbyder endvidere ekstraudstyr à la GPS navigation, børnestole og automatgear. Lej en bil og gør klar til at indtage Floridas ferieperle Tampa i bedste stil.
Tampa, Floridas kulturelle centrum

Tampa, Floridas kulturelle centrum

I havnebyen Tampa kan du gå på opdagelse blandt historiske steder, nyde godt af byens restauranter samt det pulserende natteliv og sportsarenaer, ligesom der er mulighed for udflugter til de nærliggende strande. Clearwater og St Pete er nogle af de mest kendte strande, og de frister både store og små. Med billeje i Tampa gennem Sixt bliver det særligt nemt at tage på strand crawl. Tank bilen op og kør ud mod din nye yndlingsstrand.
Tampa er Floridas kulturelle centrum, så du kan også besøge både museer, udstillinger og diverse kulturelle tilbud. Tampa har dog også seværdigheder i børnehøjde, og Busch Gardens er en af de mest kendte forlystelsesparker i Florida, hvor forlystelserne er kombineret med en zoologisk have. Du har også både Florida Aquarium og Dinosaur World, der er en sikker vinder hos de mindste familiemedlemmer samt barnlige sjæle.
Oplev Floridas massive charme

Oplev Floridas massive charme

Med billeje i Tampa kommer du nemt og bekvemt rundt til statens mange andre seværdigheder, og du kan tage ferien i dit helt eget tempo. Vi kan hos Sixt ikke garantere, at du får lige præcis den bilmodel, du foretrækker, men vi stræber altid efter at imødekomme dine ønsker på bedst mulige vis, når du vælger billeje i Tampa.
Den amerikanske vestkyst byder på forskellige typer seværdigheder. Bl.a. kan du via Sixts billeje i Tampa besøge nogle af de andre byer i staten, herunder Orlando og Miami. Vejret er næsten altid skønt i solskinsstaten Florida, så aktiviteter i det fri er at foretrække. Hvad med et stop i USA's sydligste punkt Key West? Den charmerende lille ø besøges året rundt af krydstogtskibe, og du kan her leje vandcykler, små eller store både, få adgang til fisketure, speedbåde og lignende. Det er også stedet, hvor du har mulighed for at svømme med delfiner!
Show more
Godt at vide når du lejer i Tampa
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tampa?
For at leje bil hos SIXT i Tampa skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tampa.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Tampa?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Tampa. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 5320 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
FAQs om lejemål i Tampa
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Tampa?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tampa?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tampa?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Tampa

Vis mere