Billeje i Aspen CO

 

Mest populære i Aspen CO

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Aspen/Pitkin County Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Aspen CO

Sixt Biludlejning i Aspen CO

Sixt Biludlejning i Aspen CO

Let transporten rundt i det centralvestlige USA ved at booke et køretøj fra en Sixt Biludlejning i Aspen CO. Sixt har gjort det let for dig at finde og bestille drømmebilen til din rejse på forhånd, så du sparer tid, når du ankommer til smukke Aspen CO. Den naturskønne stat Colorado er kendt for sine imponerende bjerge og mange fantastiske områder, hvor du kan stå på ski eller snowboard, men besøger du området om sommeren, vil du også kunne nyde enestående vandrestier, der tager dig gennem bølgende landskaber. Med Sixt billeje i Aspen CO slipper du for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler, og du vil kunne nå at opleve meget mere under dit ophold. Uanset om du besøger Aspen af forretningsmæssige grunde eller på en ferie, vil du finde fantastiske underholdningsmuligheder og suveræne restauranter i og omkring byen. Byen er nok bedst kendt for sine førsteklasses skipister og betagende udsigter, men når du trænger til en pause og en køretur, kan du sætte dig bag rattet i din Sixtbil og køre langs den snørklede og billedskønne Castle Creek Road, der fører dig blandt gyldne asptræer, dale og bjerge. Du kan også udnytte Sixt billeje i Aspen CO til at besøge det fredflydte John Denver Sanctuary eller stille bilen for at følge en af områdets mange vandrestier. Når du kommer tilbage til Aspen efter dagens spændende sightseeing, har du mulighed for at slappe af i et af byens mange SPA-bade, nyde et måltid på en af de mange populære gourmet-restauranter eller shoppe løs i Aspens eksklusive butikker. Med en Sixtbil vil du kunne nå lidt mere på din rejse.
Hos professionelle Sixt venter moderne kvalitetsbiler til favorable priser

Hos professionelle Sixt venter moderne kvalitetsbiler til favorable priser

Nyd premium-Sixtbiler fra kendte bilproducenter såsom BMW og Audi til en pris, der matcher dit budget. Vores sortiment huser alt fra større og robuste 4x4'ere, der gør det muligt at køre offroad, til moderne stationcars og kompakte økonomibiler, der sikrer komfort på din rejse. Du kan sammenligne de forskellige udlejningsbiler på hjemmesiden eller i Sixt-appen og skabe dig et overblik over bilernes egenskaber. Der tilkommer ingen skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer til vores konkurrencedygtige priser, og alle Sixts køretøjer serviceres ofte for at sikre komfort og tryghed på din rejse. Hos Sixts biludlejninger i Aspen CO kan du desuden nyde praktisk tilbehør, som kan lette transporten yderligere. Bestil for eksempel GPS-navigation, så du slipper for at skulle anvende dyrebar internetdata på din smartphone, eller bestil en behagelig autostol, som sikrer barnets tryghed under opholdet. Foretag dit valg af udlejningsbil og udstyr i dag, så hjælper vi dig med at tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med din bilrejse i fascinerende USA.
Show more

Godt at vide når du lejer i Aspen CO

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Aspen CO?
For at leje bil hos SIXT i Aspen CO skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Aspen CO.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Aspen CO?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Aspen CO. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 280 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Aspen CO

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Aspen CO?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Aspen CO?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Aspen CO?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Aspen CO

Vis mere