Billeje i Washington

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Washington

Sixt Biludlejning i Washington

Sixt Biludlejning i Washington

Washington er en klassiker i USA, og byen har en masse at tilbyde den rejsende. Har du ekstra tid, er det oplagt at benytte sig af billeje i Washington, så du kan se endnu mere af den spændende stat og den amerikanske østkyst. Hvis du benytter dig af Sixts biludlejning i Washington, får du adgang til en god service samt kvalitetsbiler.
I Washington kan du vælge imellem økonomibiler, stationcars, sportsvogne og cabrioleter samt 4x4. Vi tilbyder også flere former for ekstraudstyr, såsom GPS navigation, børnestole og automatgear. Det er bare at komme i gang med at bestille.  Du kan også med fordel få en god snak med vores medarbejdere om færdsel i landet, så du er godt klædt på til de amerikanske veje.
Masser af gode seværdigheder

Masser af gode seværdigheder

Et besøg i Washington begynder som regel med Det Hvide Hus. Det er og bliver byens største seværdighed. Washington Monumentet, den høje, spidse søjle, er et kendt amerikansk symbol, og det var dér, hvor f.eks. millioner af amerikanere protesterede mod Vietnamkrigen, samt mange millioner så Martin Luther King tale.
Monumentet blev til popkultur, da filmfiguren Forrest Gump holdt en tale ved monumentet foran en god forsamling hippier. Byen er propfyldt med mindesmærker, og et besøg i Washington giver rigtig god mening, hvis man vil fordybe sig i den amerikanske kultur og historie.
Maryland er staten, hvor du finder Washington, og det er et stort plus at have en bil til rådighed, når staten skal udforskes. Benyt derfor Sixts tilbud om biludlejning i Washington og tag på opdagelse i staten. Du kan eksempelvis køre til Chesapeake og Ohio Canal National Historical Park for at cykle, hike eller tage på bådtur.
Fri som fuglen med Sixt

Fri som fuglen med Sixt

Med billeje i Washington kommer du nemt og bekvemt rundt til statens mange andre seværdigheder og kan tage ferien i dit helt eget tempo. Billeje i Washington kan bookes allerede i dag over nettet eller via telefonen. Husk, at vi ikke kan tilbyde forhåndsreservationer på specifikke modeller, men udelukkende de ønskede kategorier. Er du i tvivl om noget, så kontakt os meget gerne.
Show more
Godt at vide når du lejer i Washington
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Washington?
For at leje bil hos SIXT i Washington skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Washington.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Washington?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Washington. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 4205 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
Aflevering af køretøj
(4,4)
FAQs om lejemål i Washington
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Washington?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Washington?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Washington?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?