Billeje i California

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved California

Sixt Biludlejning i Californien

Sixt Biludlejning i Californien

Drømmer du om at rejse på tværs af Californien, muligvis langs Highway 1 mellem Los Angeles og San Francisco, får du brug for billeje i Californien. Det er her, at Sixt kommer ind i billedet. Vi er en af verdens største biludlejningsselskaber, og med udlejningsbiler, der primært har kørt under 25.000 km, bliver du klar fra dag 1 til at opleve staten, der kan bryste sig af topbyer såsom Los Angeles og San Francisco.
Du ender kort sagt i en af USA's mest attraktive stater, og med Sixt Biludlejning i Californien har du alle chancer for at opleve det bedste i staten. Hos Sixt kan du leje alt fra økonomibiler til stationcars og cabrioleter. Gør klar til bilferie eller forretningseventyr i The Golden State!
Fra Los Angeles til Las Vegas med Sixt

Fra Los Angeles til Las Vegas med Sixt

Lej en bil i Californien, hvis du vil opleve stjerneglans. Med en tur i Los Angeles kan du bl.a. komme videre til det verdensberømte Hollywoodskilt, Hollywood Boulevard, Universal Studios og ikke mindst Venice Beach. Med billeje i Californien kan du også nå til San Diegos SeaWorld, Anaheims Disneyland og San Franciscos berømte fængsel, Alcatraz. Er du naturelsker, kan du også sætte kursen mod en seværdighed som Yosemite National Park.
Biludlejning i Californien gør dig rig på oplevelser, men er du interesseret i en kontrast til Californiens Atlanterhavskyst, kunne det måske være en idé at tage på rejse i ørkenstaten Nevada. Her kan du bl.a. nå frem til underholdningsmekkaet over dem alle, Las Vegas, ligesom Hoover Dam og Grand Canyon er inden for rækkevidde. En ferie med solbadning og filmdrømme i Los Angeles og Hollywood med et Las Vegas tvist lyder som den perfekte optakt til en drømmeferie.
Biludlejning med førsteklasses udvalg

Biludlejning med førsteklasses udvalg

Med Sixt Biludlejning i Californien kan du vælge ud fra flere forskellige stationer, så vælg den, der ligger ideelt i forhold til lufthavn, hotel eller drømmedestination. Du lejer din udlejningsbil over nettet eller pr. telefon. Husk, at du booker ud fra kategorier såsom økonomibiler, cabrioleter, stationcars og 4x4 og aldrig ud fra specifikke modeller.
Du kan dog altid tilvælge det nødvendige ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole. Sixt Biludlejning er klar til at finde din udlejningsbil allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i California
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i California?
For at leje bil hos SIXT i California skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i California.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i California?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i California. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 23472 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
FAQs om lejemål i California
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i California?
Kan jeg booke et langtidslejemål i California?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i California?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?