Billeje i Minnesota

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Minnesota

Sixt Biludlejning i Minnesota

Sixt Biludlejning i Minnesota

Ved Sixt Biludlejning i Minnesota finder du kvalitetsbiler til favorable priser, så du er godt udstyret til rejsen i det nordlige USA. Den naturskønne stat Minnesota ligger i det nordligste USA og grænser op til Canada. Her finder du både imponerende natur, spændende storbyer og muligheden for længere roadtrips til særligt interessante destinationer. Med en udlejningsbil fra Sixt bestemmer du, hvad der skal foregå på din rejse, og du kan desuden tage de pauser, der er behov. Nyd friheden og fleksibiliteten med en udlejningsbil og udforsk alt det, du orker. Kontakt Sixtteamet og lad os sammen finde drømmebilen til Minnesotarejsen.Minnesota byder på noget for enhver smag. Oplev alt fra kulturelle attraktioner og underholdning i hovedstaden Saint Paul og den største by Minneapolis til smuk natur, bl.a. ved statens ikke mindre end 11.842 søer! Hvis vores billeje i Minnesota tager dig til Minneapolis, kan du bl.a. besøge det fascinerende kunstmuseum Walker Art Center, der huser en imponerende skulturhave eller shoppefantasten kan få sin lyst stillet i USA:s største indkøbcenter, Mall of America. I Saint Paul finder du den betagende domkirke samt den historiske park Como, med hyggelige picnicområder og en zoologisk have. Naturelskeren bør nyde statens mange udendørs attraktioner såsom den dejlige Judge C. R. Magey State Park, der byder på vandfald og floder samt gode campingmuligheder, eller den smukke sø Pepin med betagende strande og gode vandreruter. Teamet ved Sixt Biludlejning i Minnesota er klar til at opfylde dine ønsker, så lad os høre, hvad du står og mangler.
Personlig service og høj kvalitet hos Sixt

Personlig service og høj kvalitet hos Sixt

Arranger billeje med Sixt i Minnesota, for når du lejer en af vores biler til rejsen rundt i Minnesota, er du sikret et kvalitets køretøj til en konkurencedygtig pris. Vores attraktive priser bevirker, at alle kan nyde et førsteklasses køretøj og opnå større fleksibilitet på ferien eller forretningsrejsen. Bestil f.eks. en stationcar, 4x4 eller økonomibil, så du kan blive godt kørende på de amerikanske highways. Ved Sixt Biludlejning i Minnesota kan du desuden tilføje praktisk tilbehør og nyttige tjenester, der er med til at give en komplet løsning. Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer og hos os nyder du personlig service. Spørg os gerne til råds og lad os hjælpe dig med at forgylde din bilrejse i det nordlige USA. Vi har været en markant aktør gennem adskillige årtier, og vi fortsætter gerne i det samme succesrige spor.
Show more
Godt at vide når du lejer i Minnesota
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Minnesota?
For at leje bil hos SIXT i Minnesota skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Minnesota.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Minnesota?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Minnesota. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 2261 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Køretøjet
(4,3)
FAQs om lejemål i Minnesota
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Minnesota?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Minnesota?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Minnesota?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Minnesota

Vis mere