Billeje i Orlando

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Orlando

Sixt Biludlejning i Orlando

Sixt Biludlejning i Orlando

Nævner man Orlando, må man også nævne byens mange forlystelsesparker. Det er ganske enkelt her i solskinsstaten Florida, at du finder nogle af USA's bedste forlystelser, og de ligger på stribe. Lej en bil og tag børnene med på deres livs eventyr, hvor der både bliver tid til Disneyland, Legoland, Gatorland og SeaWorld.
Med biludlejning i Orlando via Sixt kommer du hurtigt rundt i byen, ligesom du kan besøge Floridas andre topdestinationer, heriblandt Miami. Hos Sixt kan du leje alt fra stationcars til sportsvogne og cabrioleter. Så vi har altid den ideelle bil, hvad enten du udlever eventyret i forlystelsesparkerne eller er på vej til vigtige forretningsmøder.
Drømmen om et amerikansk roadtrip

Drømmen om et amerikansk roadtrip

Orlando er en af Floridas største byer, og byen ligger på den amerikanske østkyst. Med et par timer i sydlig retning kan du nå Miamis palmer, shoppingestrøg, strande samt det berømte sumpområde Everglades med sine krokodiller. Orlando er dog byen, hvor du aldrig keder dig. Her kan du nyde enestående dyreoplevelser i parker som SeaWorld og Gatorpark, mens Orlando også både kan bryste sig af forlystelsesparker som Universal Studios, Disneyland og Legoland.
Med biludlejning i Orlando kan du også tage en køretur til Kennedy Space Center, hvor du kan blive klogere på rumrejser og rummet, eller til Fort Lauderdale, der både har skønne strande, gode golfbaner og masser af festlige venues. Florida og Orlando er kort sagt et smørhul for dig, der elsker en på opleveren! Med biludlejning i Orlando kan du hurtigt give næring til dine rejsedrømme, og den ultimative rejseform i USA er billeje.
Brug for vores ekstra services?

Brug for vores ekstra services?

Måske drømmer du blot om at suse rundt i Orlando i en smart sportsvogn. Eller måske elsker du idéen om at pakke den store stationcar med alt fra baderinge til vandrestøvler og køre direkte ud i eventyret. Med biludlejning i Orlando kan du vælge mellem flere Sixtstationer, hvor sortimentet omfatter alt fra stationcars til 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Lej din bil ud fra den ønskede kategori allerede i dag, så du er klar til at tage fat på din Orlandorejse.
Med billeje i Orlando hos Sixt kan du også tilvælge flere former for ekstraudstyr. Måske søger du GPS'en, der kan guide dig fra Orlando til Miami eller en ekstra autostol, der højner komforten for de mindste i familien.
Show more
Godt at vide når du lejer i Orlando
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Orlando?
For at leje bil hos SIXT i Orlando skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Orlando.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Orlando?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Orlando. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 12944 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
FAQs om lejemål i Orlando
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Orlando?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Orlando?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Orlando?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?