Billeje i Maui

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Maui

Sixt Biludlejning på Maui

Sixt Biludlejning på Maui

Nyd rejsen til paradiset Hawaii i USA og få meget mere ud af opholdet, når du lejer en førsteklasses bil ved en Sixt Biludlejning på Maui. Den vidunderlige ø Maui er den næststørste på Hawaii og ligger mellem skønne øer både mod sydøst og nordvest. Når du booker et premium køretøj hos Sixt, øger du komforten og fleksibiliteten på din dejlige rejse og kan enkelt opdage magiske strande, smukke naturområder og hyggelige byer. Du reserverer Sixts billeje på Maui telefonisk, via hjemmesiden eller smartphoneappen, og herigennem sikrer du dig, at udlejningsbilen står parat ved din ankomst, men du kan naturligvis også møde op på kontoret og leje bilen på stedet. På Hawaii kan friluftsfolket udforske nogle af øens fantastiske parker og naturområder i eget tempo. Styr gerne Sixtbilen mod den smukke og frodige Iaodal på den nordvestlige del af Maui, så du kan få oplevelsen af at svømme mellem vandfald og vandre i regnskov, eller udforsk den enorme nationalpark Haleakala, der er hjemsted for blandt andet et vulkankrater, bjerge samt vandrestier. Når du besøger smukke Hawaii, må du naturligvis ikke gå glip af strandene, så kør endelig gerne mod paradisstrande såsom den frodige og fredelige Makenastrand mod sydøst eller den magiske og afsides Red Sand strand mod øst. Hvis du vil opleve en lidt vildere del af øen, kan du udnytte bilen fra din Sixt Biludlejning på Maui til at tage på diverse roadtrips langs den 85 km lange vej mellem Hana og Kahului, der tager dig langs den grønne kyststrækning ved Stillehavet og forbi magiske sandstrande og brusende vandfald.
Lej drømmebilen og det nyttige ekstraudstyr til en favorabel pris hos Sixt

Lej drømmebilen og det nyttige ekstraudstyr til en favorabel pris hos Sixt

Det brede udvalg af førsteklasses udlejningsbiler ved Sixts Biludlejning på Maui indeholder alt fra premium økonomibiler og stationcars til luksus sportsvogne og robuste 4x4-er fra verdenskendte bilproducenter såsom BMW, Chevrolet og Mercedes Benz. Så uanset om du er på en ferie med hele familien, er på surferrejse med vennerne eller er forretningsrejsende, kan Sixt forsyne dig med et passende køretøj af en høj kvalitet. Alle vores Sixtbiler er topmoderne og tilbyder et stilfuldt ydre samt et fuldudrustet indre med den seneste teknologi. Sixts billeje på Maui kan desuden suppleres med tilbehør og tjenester. Nyd eksempelvis et ubegrænset kilometertal under opholdet, bestil GPS navigation, en autostol til barnet, eller tegn en ekstra dækning. Foretag din bestilling med det samme og glæd dig til paradiset Hawaii.
Show more
Godt at vide når du lejer i Maui
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Maui?
For at leje bil hos SIXT i Maui skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Maui.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Maui?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Maui. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 4141 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Maui
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Maui?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Maui?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Maui?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Maui

Vis mere