Billeje i Philadelphia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Philadelphia

Afsted fra Sixt Biludlejning i Philadelphia

Afsted fra Sixt Biludlejning i Philadelphia

Vil du have fantastiske priser på udlejningsbilen til din USA rejse? Så skal du blot vælge en filial som Sixt Biludlejning i Philadelphia. Dejlige Philadelphia er den største by i delstaten Pennsylvania og kaldes ofte for The City of Brotherly Love. Byen ligger mellem New York og Washington, og floden Schuylkill løber gennem byen. Lej en bil til din rejse rundt i Philadelphia og delstaten, hvis du vil udnytte opholdet i fuld grad. En udlejningsbil gør det lettere at bevæge sig rundt mellem seværdighederne og giver dig frihed til at begive dig ud i naturen eller køre langs USAs smukke østkyst. Hos Sixt finder du et bredt udvalg af førsteklasses køretøjer i forskellige størrelser og prisklasser, og du bestiller via hjemmesiden, telefonisk eller via vores brugervenlige app. Philadelphia er vært for et fantastisk udvalg af historiske og kulturelle seværdigheder, moderne madkultur og et levende kunstliv. Med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Philadelphia kan du bl.a. begive dig mod ikoniske pladser såsom Frihedsklokken i Independence National Historic Park, der er blevet et symbol på USA:s uafhængighed, eller du kan besøge interessante museer såsom Philadelphia Kunstmuseum, der er et af landets vigtigste, og som desuden indeholder et bredere udvalg af original kunst, heriblandt fra Picasso og Van Gogh, end de fleste andre kunstmuseer i USA. Billeje i Philadelphia er også løsningen, hvis du vil længere ud i det amerikanskelandskab. Tag gerne en tur i den dejlige og nærliggende Wissahickon Valley Parkeller til den naturskønne nationalpark Ricketts Glen.
Der er noget for alle her hos Sixt

Der er noget for alle her hos Sixt

Når du vil leje en bil ved Sixt Biludlejning i Philadelphia, giver vi dig et bredt udvalg af moderne og stilfulde køretøjer. Det er en række af de verdenskendte bilproducenter, der leverer bilerne til Sixt, og vi har derfor noget for enhver pengepung, rejseselskab og rejseplan. I Philadelphia kan du f.eks. booke en smart økonomibil eller stationcar, men du har desuden mulighed for at bestille en rummelig og robust 4x4 til natureventyret eller en luksus sportsvogn for lidt ekstra sjov på rejsen. Vær blot opmærksom på, at der ikke foreligger mulighed for at udvælge en specifik bilmodel, men udelukkende en bestemt bilkategori. Valget kan kombineres med flere former fra ekstraudstyr, lige fra GPS, til særlige bagageløsninger og udvidede lejekontrakter med hensyn til dækning af flere chauffører. Billeje i Philadelphia kan således skræddersyes til dine eksakte ønsker.
Show more
Godt at vide når du lejer i Philadelphia
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Philadelphia?
For at leje bil hos SIXT i Philadelphia skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Philadelphia.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Philadelphia?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Philadelphia. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,0
Baseret på 1883 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,4)
Overdragelse af køretøj
(4,3)
Vejen til SIXT
(4,3)
FAQs om lejemål i Philadelphia
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Philadelphia?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Philadelphia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Philadelphia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Philadelphia

Vis mere