Billeje i Kahului

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kahului

Sixt Biludlejning i Kahului

Sixt Biludlejning i Kahului

Opdag USA på dine præmisser, når du lejer en prisvenlig og komfortabel bil ved Sixt Biludlejning i Kahului. Byen ligger på den næststørste ø Maui i amerikanske Hawaii, og her venter der fantastiske seværdigheder og naturoplevelser for store og små. Sixts billeje i Kahului vil gøre det nemt at køre langs den smukke nordlige kyst, men også indebære, at du kan udforske hele øen og dens lækre strande, skønne naturområder og charmerende byer. Tag et kig på de mange førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt, læs om deres egenskaber og sammenlign priser, inder du booker pr. telefon, via bestillingsdelen på hjemmesiden eller i Sixts meget brugervenlige smartphoneapp. Når du besøger magiske Hawaii, skal du selvfølgelig også udforske nogle af de mange enestående sandstrande. Udnyt eksempelvis Sixtbilen til at besøge den nærliggende strand Hookipa mod øst, der er fremragende til surfing, og hvor du jævnligt kan støde på skildpadder. Eller hvad med at tage køreturen fra Sixt Biludlejning i Kahului sydpå til den intet mindre end paradisiske sandstrand Makena strand med det azurblå vand, som er omgivet af frodig regnskov. Kahului ligger desuden mellem to af Mauis skønneste naturområder, den frodige dal Iao mod vest og den fantastiske nationalpark Haleakala mod sydøst. Med din helt egen Sixtbil kan du køre de blot 10 km til Ioadalen, så du kan vandre igennem de fantastiske regnskove og blandt grønne bjergtoppe eller tage en svømmetur mellem de mange vandfald, ligesom du kan sætte kurs mod Haleakala ca. 45 kilometer væk, der byder på et vulkankrater, imponerende bjerge og et spændende observatorium.
Få en fleksibel bilrejse med professionelle Sixt

Få en fleksibel bilrejse med professionelle Sixt

Når du placerer en ordre på en af vores udlejningsbiler, kan du forinden gennemse det fremragende udvalg af moderne og pålidelige køretøjer, der venter på dig ved en Sixt Biludlejning i Kahului. Udforsk for eksempel Mauis fantastiske natur med en robust firehjulstrækker, der kan tåle et hårdt terræn, udforsk øen med hele familien i en rummelig stationcar eller tag rundt mellem de mange vidunderlige strande i en hurtig sportsvogn. Sixt har kort sagt biler til ethvert behov, og du får altid konkurrencedygtige priser, når du vælger Sixt som din biludlejer på rejsen. Flere af vores afdelinger på Maui tilbyder en 24 timers returneringsservice, og hvis du ønsker at tilpasse din billeje i Kahului med ekstraudstyr, kan vi blandt andet tilbyde dig praktisk GPS navigation, trygge autostole, dækning af flere førere samt et ubegrænset kilometertal.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kahului
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kahului?
For at leje bil hos SIXT i Kahului skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kahului.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kahului?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kahului. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 4141 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Kahului
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kahului?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kahului?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kahului?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kahului

Vis mere