Billeje i Manhattan NY

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Manhattan NY

Sixt Biludlejning i Manhattan NY

Sixt Biludlejning i Manhattan NY

Lej din drømmebil ved Sixt Biludlejning på Manhattan NY og opdag USA's bedst kendte storby. Med en udlejningsbil fra et af Sixts kontorerne på øen Manhattan NY, er du tæt på mange af New Yorks bedst turistattraktioner, og du starter ud centralt i den enorme storby. Slip for at skulle rejse med overfyldte busser og metro når du lejer en moderne og komfortabel udlejningsbil hos Sixt, som enkelt tager dig til alle de seværdigheder, du vil opleve. Sixt billeje i Manhattan NY foretager du enkelt på forhånd via Sixts hjemmeside, smartphone app eller pr. telefon ved kundeservice, så venter køretøjet på dig ved din ankomst til smukke New York.Metropolen New York byder på et væld af fantastiske seværdigheder, og mange af dem finder du rent faktisk på Manhattan NY. For at skabe sig et godt overblik over storbyen er det værd at begive sig til den arkitektonisk smukke Brooklyn Bridge, der forbinder Manhattan med Brooklyn, og krydse broen over til Brooklyn Bridge Park for en enestående udsigt over Manhattan. Hvis du besøger New York for første gang, er det naturligvis også oplagt at tage færgen ud til øen Liberty Island, hvor du finder byens varetegn Frihedsgudinden. Kom helt tæt på den 46,5 meter høje statue, og tag turen op i Frihedsgudindens krone for en fantastisk udsigt over storbyen. En udlejningsbil fra Sixt Biludlejning på Manhattan NY kan desuden anvendes til at besøge Manhattans populære Central Park for en pause fra New Yorks hektiske byliv, eller til at tage på en dejlig roadtrip på Long Island, hvor du bl.a. kan nyde park og strande ved Jones Beach State Park. Mulighederne bliver mange når du vælger at leje en bil hos Sixt.
Hos den erfarne biludlejer Sixt nyder du komfortable førsteklasses biler

Hos den erfarne biludlejer Sixt nyder du komfortable førsteklasses biler

Hvis du vil få mest muligt ud af dit ophold i det østlige USA, er det en fremragende idé at vælg Sixt billeje på Manhattan NY. Det er op til dig at vælge din foretrukne bilkategori, herunder stationcar, økonomibil eller luksus sportsvogn, og selvom vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel, nyder du altid et moderne og pålideligt køretøj hos Sixt. Flere af Sixts afdelinger tilbyder desuden en 24 timers afhentnings- og returneringsservice for fleksibilitet på din bilrejse, og hvis du forudbestiller hjemmefra, er udlejningsbilen og lejekontrakten klar, når du ankommer. Personalet ved Sixt Biludlejning på Manhattan NY glæder sig til at byde dig velkommen og give dig en fantastisk start på bilrejsen i USA.
Show more
Godt at vide når du lejer i Manhattan NY
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Manhattan NY?
For at leje bil hos SIXT i Manhattan NY skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Manhattan NY.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Manhattan NY?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Manhattan NY. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 2379 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
Aflevering af køretøj
(4,3)
FAQs om lejemål i Manhattan NY
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Manhattan NY?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Manhattan NY?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Manhattan NY?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Manhattan NY

Vis mere