Billeje i Kissimmee

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kissimmee

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Kissimmee

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Kissimmee

Hos Sixt Biludlejning i Kissimmee finder du det perfekte Sixtkøretøj til din bilrejse i det sydøstlige USA. Byen Kissimmee hører hjemme i staten Florida og ligger få kilometer syd for Orlando. Mange besøgende kommer hertil på grund af byens fantastiske beliggenhed i forhold til alle de kendte forlystelser for både børn og voksne samt for Floridas fantastiske strande og afslappede stemning. Det er en god idé at leje en bil, hvis du vil lette rejsen mellem de mange aktiviteter og oplevelser. Nyd godt af vores favorable priser og lej en bil online, via Sixts app eller telefon allerede inden afrejsen, så vi har bilen klar ved ankomsten.Sixt tilbyder et hav af komfortable, førsteklasses udlejningsbiler i Kissimmee, så du kan fokusere på at opleve den dejlige amerikanske by og omegnen. Det er oplagt med et besøg ved nogle af områdets højdepunkter i form af forlystelsesparker og legelande. Tag f.eks. familien med i Legoland Florida, der også har et vandland, eller besøg den eksotiske forlystelsespark Busch Gardens Tampa eller lad billeje i Kissimmee føre dig til verdens største forlystelseskompleks Walt Disney World i Orlando. Derudover finder du smuk natur og campingmuligheder omkring Kissimmee River og kan nyde vandring, fiskeri eller en tur i kajak ved Shingle Creek. Hvis en af grundene til billeje via Sixt Biludlejning i Kissimmee er afslapning, kan du også sætte kurs mod dejlige Cocoa Beach, der tilbyder mange restauranter og barer eller naturskønne Daytona Beach, hvor du kan surfe eller snorkle. Nyd rejsen i Florida fuldt ud med en udlejningsbil fra Sixt.
Kvalitet og komfort er i fokus hos Sixt

Kvalitet og komfort er i fokus hos Sixt

Uanset om du i Florida på ferie eller forretningsrejse og skal rejse selv eller med hele familien, har Sixt i Kissimmee det perfekte køretøj til din rejse. Vi tilbyder mange prisvenlige udlejningsbiler af høj kvalitet for at sikre alle rejsende en førsteklasses køreoplevelse. Du forudbestiller nemt Sixt billeje i Kissimmee online eller pr. telefon, så du sikrer dig, at udlejningsbilen står klar ved din ankomst. Nyd alt fra luksus sportsvogne og smarte stationcars til rummelige 4x4-er og moderne økonomibiler, som kan lejes for både korte og længere tidsrum. Sixt har udlejet kvalitetsbiler i mange år, og hos os nyder du god service og får endvidere gavn af vores brede erfaring indenfor området. Lad Sixt blive dit naturlige valg for rejsen i Florida og få mest muligt ud af dit ophold med en af vores moderne og stilfulde udlejningsbiler.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kissimmee
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kissimmee?
For at leje bil hos SIXT i Kissimmee skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kissimmee.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kissimmee?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kissimmee. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 294 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
FAQs om lejemål i Kissimmee
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kissimmee?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kissimmee?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kissimmee?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kissimmee

Vis mere