Billeje i Minneapolis, MN

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Minneapolis, MN

Sixt Biludlejning i Minneapolis MN

Sixt Biludlejning i Minneapolis MN

Lad bilrejsen gå til det herlige USA og lej samtidig en bil hos Sixt Biludlejning i Minneapolis MN. Den skønne storby Minneapolis MN er den største by i staten Minnesota og i det nordlige USA. Der er virkelig meget at se i området, både når det kommer til betagende natur og spændende kulturseværdigheder, og derfor er en prisvenlig og moderne udlejningsbil fra Sixt et oplagt valg for alle rejsende. Du finder vores sortiment af kvalitetsbiler her på hjemmesiden og bestiller nemt ved et par klik eller ved at gribe telefonen og ringe direkte til os. Hold endelig ikke tilbage på spørgsmål, der vedrører Sixts biler; vi hjælper dig gerne, så du kan nyde rejsen fuldt ud.Minneapolis MN er hjemsted for en pulserende bykerne, hvis mangfoldige områder byder på en overflod af kultur og underholdning. Denne kulturscene kan vi delvist takke den legendariske kunstner Prince for, der er født og opvokset i Minneapolis MN, og som har været pioner for den såkaldte Minnesota Sound. Når du ikke shopper i musikbutikker eller nyder de mange gode restauranter, kan du se fantastiske kunstværker på to af byens kulturinstitutioner i verdensklasse. Lad bilen fra Sixt Biludlejning i Minneapolis MN føre dig til det store Minneapolis Institute of Arts eller til Walker Art Center, som også er vært for den imponerende Minneapolis Sculpture Garden, USA:s største byskulpturhave. Ønsker du at køre lidt uden for den livlige bymidte, kan du styre udlejningsbilen mod parken Minnehaha, hvor du kan vandre blandt vandfaldeller den dejlige sø Calhoun, ligesom området har smukke strande og kajakruter.Vælg Sixt billeje i Minneapolis MN og lad os dække alle dine transportbehov under opholdet i USA.
Fantastiske udlejningsbiler til alle behov

Fantastiske udlejningsbiler til alle behov

Uanset om du rejser til storbyen på forretningsrejse eller blot for at opleve byens puls, vil Sixt billeje i Minneapolis MN hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg. Start ud i byens lufthavn, hvor du kan vælge udlejningsbilen udfra et omfattende udbud af førsteklasses køretøjer, der imødekomme din pengepung og dine behov. Nyd f.eks. en moderne stationcar, en praktisk økonomibil, en luksus sportsvogn eller en rummelig 4x4, alt afhængigt af dit rejseselskab og dine planer. Derudover kan man i forbindelse med de fleste bestillinger ved Sixt Biludlejning i Minneapolis MN nyde ubegrænset kilometertal, så du frit kan udforske store dele af Minnesota. Gør dig klar til bilrejsen i Minneapolis MN!
Show more
Godt at vide når du lejer i Minneapolis, MN
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Minneapolis, MN?
For at leje bil hos SIXT i Minneapolis, MN skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Minneapolis, MN.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Minneapolis, MN?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Minneapolis, MN. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 2261 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Køretøjet
(4,3)
FAQs om lejemål i Minneapolis, MN
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Minneapolis, MN?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Minneapolis, MN?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Minneapolis, MN?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Minneapolis, MN

Vis mere