Billeje i Storbritannien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Storbritannien

Oplev Storbritannien

Sixt Biludlejning i Storbritannien

Sixt Biludlejning i Storbritannien

Lej en bil til ferien i Storbritannienog få fleksibilitet og frihed på rejsen. Med Sixt Biludlejning i Storbritannien er det ganske enkelt tid til at kaste sig ud iet eventyr på 4 hjul. Sixt har mange års erfaring med at udleje biler verden over, og vi fokuserer på en kompetent kundeservice og kvalitetsbiler til lave priser. Vi har desuden gjort bestillingsprocessen og afhentningen af din udlejningsbil hurtig og smidig, så du har mere tid til at nyde din rejse. Lej din Sixt udlejningsbil i dag og tag rundt i det herlige Storbritannien.I Storbritannien kan du køre blandt smukke bjerge og søer, se frodige dale og fjorde samt udforske øer og dejlige strande. Det er nemt at køre rundt i en udlejningsbil i Storbritannien, som generelt har gode veje, men husk, at det måske kræver lidt ekstra tilvænning at skulle køre i venstre side af vejen. Den pulserende metropol London er et mustsee, når du tager til Storbritannien. Her bør du ikke gå glip af smukke Buckingham Palace, Big Ben, Hyde Park og et besøg på British Museum. Storbyen har desuden et enormt udbud af kulturelle oplevelser, såsom koncerter og musicals i West End, ligesom du kan prøve mad fra alle verdens køkkener. Men Storbritannien er så meget mere end blot London. Udforsk den smukke dramatiske kyst og Dovers hvide klipper, besøg historiske slotte charmerende øerog tag ind på en hyggelig pub, hvor du straks mærker briternes glæde og gæstfrihed.
Prisvenlig billeje i Storbritannien

Prisvenlig billeje i Storbritannien

Sixt har mange års erfaring med at udleje biler til overkommelige priser, og vi tilbyder et væld af forskellige udlejningsbiler. Du vil helt sikkert kunne finde den perfekte bil hos os, da vi tilbyder alt fra økonomibiler til 4x4. Det er ret nemt at bestille din lejebil på vores hjemmeside eller ved at ringe til en af vores hjælpsomme medarbejdere. Oplys os om dine ønsker ved bestillingen, såsom ekstraudstyr og diverse services, så vi kan håndtere dine individuelle behov. Din lejebil venter på dig ved Sixt Biludlejning i Storbritannien, når du ankommer. Vigtige nøgleord for Sixt er fleksibilitet og fremragende service, og vi arbejder hårdt for, at du skal blive fuldt tilfreds og efterlade rejsemålet med et smil på læben.
Show more
Godt at vide når du lejer i Storbritannien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Storbritannien?
For at leje bil hos SIXT i Storbritannien skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Storbritannien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Storbritannien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 38487 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Storbritannien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Storbritannien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Storbritannien?