Billeje i Newcastle upon Tyne

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Newcastle upon Tyne

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Newcastle Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Newcastle upon Tyne

Sixt Biludlejning i Newcastle Upon Tyne

Sixt Biludlejning i Newcastle Upon Tyne

Hvis du er på udkig efter en prisvenlig og moderne udlejningsbil til rejsen i Storbritannien, er Sixt Biludlejning i Newcastle Upon Tyne et ideelt bud. Du finder byen Newcastle Upon Tyne i det nordøstlige England, godt 100 km fra den skotske grænse. Her venter der historiske seværdigheder i et væk samt vidunderlige naturoplevelser. Det er ligetil at forhåndsbooke billeje i Newcastle Upon Tyne online eller pr. telefon i samarbejde med Sixts medarbejderteam. Det bedste er, at du får glæde af konkurrencedygtige priser.Hvis den kommende rejse tager dig til Newcastle Upon Tyne, kan du godt begynde at glæde dig til et spændende bileventyr, der kommer til at foregå helt i et tempo, der passer dig og rejseselskabet. Byen byder blandt andet på det smukke, normanniske middelalderslot, fra hvis tårn du får en fantastisk udsigt over byen, samt det interessante nordiske museum Hancock, hvor børn såvel som voksne kan nyde udstillinger og aktiviteter om naturhistorie, arkæologi og verdens kulturer. Sæt dig også gerne bag rattet for at køre sydpå til den imponerende 20 meter høje skulptur Angel of the North, der er designet af Antony Gormley, og som troner på en bakketop. Styr desuden Sixtbilen mod det interessante friluftsmuseum Beamish, i form af flere landsbyer, der giver et godt indblik i livet tilbage i 1930'erne og 40'erne. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Newcastle Upon Tyne får du ganske enkelt fuld frihed, hvad angår bilrejsen.
Lej bilen i Newcastle Upon Tyne

Lej bilen i Newcastle Upon Tyne

Uanset om du planlægger en spændende fodboldweekend med vennerne, en forretningsrejse spækket med møder eller en aktiv familieferie med naturoplevelser, vil en Sixtbil gøre din rejse rundt i Newcastle Upon Tyne og omegn en del lettere. Tag direkte til destinationen og slip for at skulle trænges med andre rejsende. I forbindelse med din billeje i Newcastle Upon Tyne bestemmer du dig for din foretrukne bilkategori, for eksempel en stationcar, 4x4'er, luksus sportsvogn eller økonomibil, og du kan bestille hjemmefra for at sikre en kort ventetid på kontoret, når du ankommer. Hos Sixt Biludlejning i Newcastle Upon Tyne finder du naturligvis også yderligere services, der kan lette bilrejsen. Bestil eksempelvis praktisk GPS navigation, der viser vejen, en komfortabel autostol til barnet eller ubegrænset kilometertal, så du slipper for at holde styr på, hvor langt du har kørt. Kontakt Sixtteamet, som hjælper dig med bestillingen og sikrer, at du kan fokusere på at opleve Storbritannien.
Show more
Godt at vide når du lejer i Newcastle upon Tyne
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Newcastle upon Tyne?
For at leje bil hos SIXT i Newcastle upon Tyne skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Newcastle upon Tyne.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Newcastle upon Tyne?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Newcastle upon Tyne. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 548 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Newcastle upon Tyne
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Newcastle upon Tyne?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Newcastle upon Tyne?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Newcastle upon Tyne?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Newcastle upon Tyne

Vis mere