Billeje i London Heathrow AP T2, T3

 

Mest populære i London Heathrow AP T2, T3

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved London Heathrow AP T2, T3 der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til London Heathrow AP T2, T3 filial

Adresse

Terminal 2 Landside Arrivals, TW6 1EF London, Storbritannien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
06:00 - 00:00
Helligdage
06:00 - 00:00

Vores services ved London Heathrow AP T2, T3

Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn

Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn

London kalder på dig! Oplev denne metropol, der er et skønt mix af historiske seværdigheder, uimodståelige shopping gader og underholdning på de mange charmerende teatre. Vi kan varmt anbefale dig at kigge forbi vores afdeling, Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn (LHR), så du kan booke din udlejningsbil. Det er både praktisk for dig, der skal nå vigtige forretningsmøder og helst vil køre i dit eget tempo, samt til dig, der gerne vil undgå at slæbe familien med ned i den overfyldte Metro - The Tube. Billeje i London Heathrow Lufthavn giver dig desuden mulighed for at besøge idylliske byer uden for bykernen. Et perfekt valg!
Spænd sikkerhedsselen og mærk Londons hjerte

Spænd sikkerhedsselen og mærk Londons hjerte

London Heathrow Lufthavn vest for London omtales i folkemunde blot som Heathrow, og der er tale om en af Europas travleste lufthavne. Fra lufthavnen og ind til Londons centrum er der ca. 24 kilometer, alt efter rute. I London venter der flere skønne seværdigheder som Westminster Abbey, Buckingham Palace med The Mall og London Eye. Byen byder på et sandt overflødighedshorn af oplevelser, hvad enten du er til shopping, historie eller kultur! Mange glemmer ofte, at der faktisk også gemmer sig mange perler uden for byen, såsom Windsor og Oxford. Vælg derfor Sixt billeje i Heathrow Lufthavn og tilføj en ekstra dimension til din Londonrejse.
Tag Sixt med på dit engelske eventyr

Tag Sixt med på dit engelske eventyr

Hos Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn kan du vælge mellem bilkategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, og vi tilbyder dig 24 timers returnering af bilen. Vælger du billeje i London Heathrow Lufthavn, står vores team ligeledes klar med flere ekstra services. Det kunne f.eks. være valget af forsikringer, en ekstra chauffør på lejekontrakten, autostole eller GPS navigation. Kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om mulighederne.
Show more

Godt at vide når du lejer hos London Heathrow AP T2, T3

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i London Heathrow AP T2, T3?
For at leje bil hos SIXT i London Heathrow AP T2, T3 skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i London Heathrow AP T2, T3.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i London Heathrow AP T2, T3?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos London Heathrow AP T2, T3

Kan jeg booke et langtidslejemål i London Heathrow AP T2, T3?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i London Heathrow AP T2, T3?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?