Billeje i Milton Keynes

 

Mest populære i Milton Keynes

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Milton Keynes der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Milton Keynes

Sixt Biludlejning i Milton Keynes

Sixt Biludlejning i Milton Keynes

Lad os hjælpe dig med at leje en bil i Milton Keynes i Storbritannien. Kontakt blot vores filial Sixt Biludlejning Milton Keynes og find lige den udlejningsbil, der passer til dine individuelle behov. Med en lejet bil kommer du rundt i en moderne by, der har alt, hvad hjertet begærer af aktivitetstilbud for såvel store som små. Desuden kan du tage en afstikker til steder som racerbanen Silverstone plus hovedstaden London. Du kan derfor roligt se frem til et travlt ophold, når du bestiller billeje i Milton Keynes. Milton Keynes er en af Storbritanniens såkaldte new cities med en ganske moderne puls, hvilket er ideelt for dig, der elsker fart over feltet. Milton Keynes hører hjemme i Buckinghamshire, og du får et fremragende udgangspunkt for flere dagsudflugter i oplandet, når bilen først er lejet hos Sixt Biludlejning Milton Keynes. Du kan f.eks. tage forbi klassiske byer som Cambridge og Oxford, ligesom du kan få tid til at tage de godt 80 km ind til hovedstaden London, hvor du bl.a. kan høre Big Bens klokkeslag, tage på dronningebesøg i Buckingham Palace, shoppe på Oxford Street og nyde de mange musicals i teaterkvarteret West End. Et andet udflugtspunkt kunne passende være Silverstone, der er racerbanen, som anvendes til Storbritanniens Grand Prix. Benytter du din billeje i Milton Keynes til at køre rundt i byen, kan du få gavn af de mange butikker og sportsfaciliteter, herunder det indendørs skicenter. Du kan også tage på en mindre historisk rejse i Bletchley Park, der var et vigtigt centrum for briternes dekryptering af fjendtlige meddelelser under Anden Verdenskrig, og du kan opleve rekreative stunder i Caldecotte Lake, hvor der i sin tid blev fundet et dinosaurskelet. Du kan såmænd også tage på museer såsom MK Gallery og Milton Keynes Museum eller i sjove forlystelsesparker.
Sådan bestiller du biludlejning i Milton Keynes

Sådan bestiller du biludlejning i Milton Keynes

Har vi fristet dig med biludlejning i Milton Keynes, kan du bestille vores tilbud her på siden, ligesom du er velkommen til at ringe til os. Vi sidder også klar på kontoret i Storbritannien, hvis du gerne vil leje bilen i sidste øjeblik. Samtidig skal du vide, at Sixt er et yderst troværdigt firma med mere end 100 år i branchen, hvor vores salgsfilosofi har været at levere topkvalitative udlejningsbiler til meget favorable priser for såvel den enkeltrejsende som en større gruppe kolleger. Din bil kan lejes allerede i dag.
Show more

Godt at vide når du lejer i Milton Keynes

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Milton Keynes?
For at leje bil hos SIXT i Milton Keynes skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Milton Keynes.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Milton Keynes?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Milton Keynes. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 417 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

FAQs om lejemål i Milton Keynes

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Milton Keynes?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Milton Keynes?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Milton Keynes?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Milton Keynes

Vis mere