Billeje i Essex

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Essex

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved London Stansted Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Essex

Sixt Biludlejning i Essex

Sixt Biludlejning i Essex

Sixt Biludlejning Essex byder dig velkommen til det østlige Storbritannien. Du er et stenkast væk fra både hovedstaden London og den smukke universitetsby Cambridge, hvorfor du roligt kan glæde dig til et alsidigt ophold, der inkluderer både afslapning på stranden, flot natur samt historie og kultur. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Essex har du gode muligheder for at komme omkring på egen hånd, og du kommer helt sikkert til at sætte pris på den fleksibilitet og spontanitet, som Sixtbilen bidrager med på turen. Du finder flere af vores kontorer i det nordlige London, og der er således gode muligheder for et ophold, der inkluderer lidt af det hele, både storby, hyggelig provins samt skov og strand.Når man besøger Essex, er man nærmest sikker på et alsidigt ophold, hvis man er eventyrlysten. Har du lyst til at opleve den hyggelige badeby Clactonon Sea, er det bare at tage Sixtbilen ud til kysten, hvor der venter dig gode strande og en hyggelig havnepromenade. Vil du krydre oplevelsen med et engelsk universitetsmiljø, finder du nord for Essex den berømte universitetsby Cambridge, som byder på prægtige gotiske bygninger, smukke parker og hyggelige cafeer i, hvad der nærmest virker som en levende filmkulisse. Og så må vi selvfølgelig ikke glemme London. Med flere Sixtkontorer i den nordlige del af hovedstaden har du her et optimalt udgangspunkt for at få udforsket en af verdens mest spændende byer med dens mange attraktioner som Big Ben, Tower og Buckingham Palace, og den gode beliggenhed gør det nemt at mærke byens puls og kombinere den med ren afslapning og livesnyderi, når du tager en køretur langs den engelske kyst i Sixtbilen!
Altid et godt udvalg hos Sixt

Altid et godt udvalg hos Sixt

Vi råder altid over et godt udvalg af førsteklasses biler, der kobles med en god service, som du måske allerede har oplevet i din tidligere kontakt med Sixtkoncernen. Er du helt ny Sixtkunde, er vi klar til at overraske dig positivt, bl.a. via vores udsøgte personbiler, stationcars, 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter, der hentes fra førende leverandører. Alle vores biler er både moderne og nysynede, og vi er altid friske på at lave en skræddersyet løsning til dig. Billeje i Essex kan bl.a. nemt kombineres med alt fra særlige bagageløsninger til bilen såvel som GPS navigation. Lej en bil via vores billeje i Essex allerede i dag, enten over telefonen eller via få klik på hjemmesiden!
Show more
Godt at vide når du lejer i Essex
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Essex?
For at leje bil hos SIXT i Essex skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Essex.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Essex?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Essex. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 1232 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
FAQs om lejemål i Essex
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Essex?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Essex?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Essex?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Essex

Vis mere