Billeje i Bristol

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Bristol

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bristol Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bristol

Sixt Biludlejning i Bristol

Sixt Biludlejning i Bristol

Skal du til Bristol i forbindelse med arbejde eller for at holde ferie, er Sixt biludlejning i Bristol en oplagt valgmulighed. Vi tilbyder kvalitative udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser. Det er løsningen, når du vil have det optimale ud af din tur og være sikret en god service i forbindelse med din lejebil.Via vores online booking er det muligt for dig at bestille den bil, som passer bedst til det specifikke kørebehov. Måske skal du på længere dagsudflugter, eller måske gælder det en udlejningsbil til primært bykørsel. Du kan selvfølgelig også bestille billeje i Bristol ved at ringe direkte til os. Find den ønskede station nedenfor samt relevante kontaktoplysninger. Her kan du også altid tjekke, om den pågældende station tilbyder ekstra services, såsom 24 timers afhentning. Med biludlejning hos Sixt får du udelukkende kvalitet. Vores biler er forholdsvis nye og har normalt kørt under 25.000 km, når du afhenter dem. Samtidig kan du tilvælge flere former for ekstraudstyr, der gør køreturen til en fornøjelse.
Sydvestengland, et yderst spændende område

Sydvestengland, et yderst spændende område

Uanset om du skal bo længere tid i Bristol, eller det er et midlertidigt stop på turen, er biludlejning Bristol bestemt værd at tage med i overvejelserne. Hvorfor ikke bruge opholdet til at nyde en anden del af Storbritannien, end blot London? Omkring Bristol er der masser af kulturtilbud.
Ingeniørkunst i verdensklasse

Ingeniørkunst i verdensklasse

Besøger du Bristol, er det et must at se den imponerende Brunel’s Clifton Suspension Bridge. En hængebro over kanalen, der går ind til Bristol. Broen vidner om den engelske ingeniørkunst, der siden industrialiseringen har været førende på verdensplan. Vi kan også varmt anbefale en skøn tur ned ad den smukke Ambrose Road i Cliftenwood kvarteret. Her finder du en traditionel engelsk beboelsesgade med den smukkeste udsigt ud over byen. Du kan også passende køre rundt ogfinde dine helt egne favoritsteder, måske i Bristols opland.
Oplev Bristols opland Lej en bil hos Sixt og giv dig selv muligheden for at besøge de andre spændende byer i nærheden af Bristol. Vi kan f.eks.anbefale en tur til Cardiff, Wales’ hovedstad, eller Bath, som er kendt for sine mange romerske bade. I Bath slog romerne sig ned og opbyggede flere badehuse i romersk stil. Heraf navnet Bath (bad). Via Sixt billeje i Bristol ser vi frem til at give dig en god start på din rejse, så find din bil online til dit spændende møde med Bristol.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bristol
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bristol?
For at leje bil hos SIXT i Bristol skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bristol.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bristol?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bristol. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 1910 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,8)
FAQs om lejemål i Bristol
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bristol?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bristol?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bristol?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?