Billeje i Southampton

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Southampton

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Southampton Airport der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Southampton

Sixt Biludlejning i Southampton

Sixt Biludlejning i Southampton

Gør klar til at indtage Storbritannien, lej en bil hos Sixt Biludlejning i Southampton og oplev denne prægtige havneby på sydkysten, der har så mange historier at fortælle dig. Ikke mindst om den særlige tilknytning til Titanic. Med Sixt Biludlejning i Southampton når du også nemt forbi London eller hovedstadens opland med perler som Windsor, Richmond, Wimbledon og Oxford. Her hos Sixt er vi klar til at tilbyde dig udlejningsbiler inden for klasserne økonomibiler, stationcars, varevogne og sportsvogne, så du kan nå at få det hele med på turen. Vi har det helt rigtige udlejningstilbud til kør selv ferien i Southampton og omegn! Southampton i Hampshire ligger helt nede ved Storbritanniens sydkyst, og der er tale om en vaskeægte havneby med stolte traditioner. Det var f.eks. lige her i 1912, at det sagnomspundne Titanic stævnede ud på sin jomfrurejse. Tager du bilen hen til Sea City Museum, får du et mildest talt ganskelevende billede af arbejdet med at få sat Titanic i vandet. En historie, der desværre havde en tragisk udgang. Southampton emmer dog også af moderne attraktioner, ligesom du kan tage på opdagelse i Solent Sky Museum eller Beaulieu, der har flere underholdningstilbud til hele familien. Nyd en stille stund i New Forest National Park.Eller måske slapper du i virkeligheden bedst af med en omgang shopping i Southamptons mange butikker. Med billeje i Southampton ligger verden for dine fødder.
Oplagt med et besøg i London

Oplagt med et besøg i London

Når du har valgt billeje i Southampton, har du gode muligheder for en smuttur til Storbritanniens hovedstad, London. Metropolen ligger små to timer fra Southampton og har alt, hvad hjertet kan begære. Her kan du nyde musicals på de verdensberømte teatre, dreje rundt i London Eye tæt på Themsen, ligesom du kan besøge oplevelsesmekkaet Piccadilly Circus med attraktive shoppinggader lige i nærheden. Sæt også kryds ved seværdigheder som Buckingham Palace, Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Trafalgar Square og National Art Gallery. Uden for London kan du også dykke ned i Shakespeare historien ude i Stratford Upon Avon, nyde landsbyidyllen i Richmond, tennis i Wimbledon eller masser af historie i Windsor og Oxford.
Find din lejebil hos Sixt Med en lejebil fra Sixt Biludlejning får du tilbudt førsteklasses modeller, der normalt har kørt under 25.000 km og er under 1 år gamle. Vi tilbyder også diverse ekstraudstyr. Tank bilen og tag på eventyr i det sydlige Storbritannien med Sixt Biludlejning.
Show more
Godt at vide når du lejer i Southampton
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Southampton?
For at leje bil hos SIXT i Southampton skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Southampton.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Southampton?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Southampton. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 517 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
FAQs om lejemål i Southampton
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Southampton?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Southampton?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Southampton?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Southampton

Vis mere