Billeje i Manchester

 

Mest populære i Manchester

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Manchester Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Manchester

Sixt Biludlejning i Manchester

Sixt Biludlejning i Manchester

En af Storbritanniens største byer er Manchester. Mange forbinder måske nok mest byen med den stolte fodboldtradition og en tung industri, men byen er virkelig blomstret over de seneste år og er nu en ganske attraktiv feriedestination, der både har mange museer, smukke bygninger og børnevenlige forlystelser. Tag til Nordenglands uofficielle hovedstad.Lej en bil hosSixt Biludlejning i Manchester, så du får masser af kvalitetstid. Manchester ligger i det nordvestlige Storbritannien, og eftersom byen har sin egen lufthavn, er det nemt at flyve direkte til byen. Hent din Sixt lejebil, når du ankommer og tag straks ud i denne herlige by, der er et godt mix af industri og storbystemning. Siger man Manchester, må man også nævne både Manchester United og Manchester City fra fodboldens Premier League. For mange fodboldfans har et stadion som Old Trafford en helt særlig betydning, så snup en rundvisning, inden der måske venter et ægte fodboldbrag med en af de rivaliserende klubber. Manchester er også museernes by. Besøg f.eks. Museum of Science, der er et hit i alle aldersklasser, eller Manchester City Art Gallery. Du kan dog også vælge en tur rundt på John Ryland’s Library, der er en af byens smukkeste bygninger, eller shopping på de mange butiksstrøg. Eller måske venter der en uforglemmelig koncertoplevelse i Manchester Evening News Arena. Med billeje i Manchester kan du også nemt tage til Salford eller Liverpool, der ligger under en times kørsel fra Manchester.
Vælg Sixt til biludlejning i Manchester Når du kører rundt i Manchester og omegn, falder du garanteret over nogle små perler, der ikke er nævnt i guidebøgerne. Det er glæden ved en lejebil, at have friheden til at tage på opdagelse, når man vil. Med en større by som Manchester er det nemt at komme til og fra byen i egen bil, ligesom du nemt kan nå frem til lufthavnen. Sixt sortiment spænder over kategorier som økonomibiler, cabrioleter, sportsvogne, varevogne og stationcars, da vi ønsker at henvende os til alle, både børnefamilien, eventyreren og den forretningsrejsende.
Fordelen ved at reservere i dag

Fordelen ved at reservere i dag

Reserverer du din udlejningsbil allerede i dag, står den klar ved ankomsten til den ønskede station i Manchester. Det sparer dig for en masse tid, og du kan derfor koncentrere dig om dine oplevelser. Når du bestiller på hjemmesiden eller telefonisk, skal du vælge udlejningsbilen ud fra kategori og ej model. Modellen bliver først tildelt ved afhentningen.
Show more

Godt at vide når du lejer i Manchester

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Manchester?
For at leje bil hos SIXT i Manchester skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Manchester.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Manchester?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Manchester. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 5211 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Manchester

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Manchester?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Manchester?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Manchester?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Manchester

Vis mere