Billeje i Stansted

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Stansted

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved London Stansted Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Stansted

Sixt Biludlejning i Stansted

Sixt Biludlejning i Stansted

Lad bilrejsenblive skudt i gang ved Sixt Biludlejning i Stansted, hvis du vil opleve det sydlige Storbritannien. Stansted er beliggende i det sydøstlige England, blot 60 km fra centrale London. De fleste ankommer eller forlader Stansted via byens lufthavn, og så er det utroligt praktisk, at Sixtkontoret findes lige i nærheden. Med billeje i Stansted kommer du hurtigt bag rattet i en komfortabel kvalitetsbil, der kan tage dig direkte til din endelige destination. Udforsk alle de seværdigheder, du drømmer om, eller udnyt din udlejningsbil til at tage rundt mellem forretningsmøderne og hotellet.Når du lejer en af vores prisvenlige biler ved Sixt Biludlejning i Stansted, får du en komplet frihed til at tage på opdagelse og lade rejsen foregå, som du ønsker det. Slip for at skulle trænges med andre rejsende eller skulle vente på de forsinkede busser og toge. I Stansted er det værd at besøge det fascinerende Mountfichet slot i normannisk stil, der er smukt beliggende på en bakketop, og som både har været bosat af romere, saksere og vikinger. Derudover kan du blandt andet udnytte Sixtbilen til at køre til det skønne, beskyttede skovområde Hatfield, hvor du kan snuppe en gåtur blandt hjorte eller en tur i robåd på søen, ligesom bilen kan sætte kurs mod London med kongeslottet Buckingham Palace, masser af folkeliv i Covent Garden eller shopping på Oxford Street. Det er helt op til dig, hvad der skal foregå på netop din Englandsrejse.
Stanstedfilialen har masser af nyttige ekstratjenester

Stanstedfilialen har masser af nyttige ekstratjenester

Det er nemt og hurtigt at bestille udlejningsbilen og ekstraudstyret ved Sixt Biludlejning i Stansted. Du gennemtjekker blot udvalget direkte på Sixts hjemmeside, hvor priserne fremgår, og derefter er det bare at gribe telefonen for at ringe til medarbejderteamet eller bestille via hjemmesiden, hvis du er fuldstændig sikker på dit valg. Således sikrer du, at køretøjet og lejekontrakten er klar ved din ankomst til Stansted, og du vil kunne begynde bilrejsen med det samme. Sixt billeje i Stansted giver dig muligheden for at vælge din foretrukne bilkategori blandt et sortiment, der inkluderer alt fra smarte økonomibiler og robuste 4x4'er til komfortable stationcars og luksus sportsvogne. Valget er dit, og så garanterer vi dig en bil fra den valgte bilkategori i så lang eller kort en periode, du ønsker det. Få mere ud af opholdet i Storbritannien med en lejebil fra Sixt. Vi er en af de største aktører i branchen!
Show more
Godt at vide når du lejer i Stansted
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Stansted?
For at leje bil hos SIXT i Stansted skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Stansted.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Stansted?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Stansted. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 1232 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
FAQs om lejemål i Stansted
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Stansted?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Stansted?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Stansted?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Stansted

Vis mere