Billeje i Aberdeen

 

Mest populære i Aberdeen

* Priserne er udregnet den 26.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Aberdeen Lufthavn der starter den 02.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Aberdeen

Sixt Biludlejning i Aberdeen

Sixt Biludlejning i Aberdeen

Skal du ud i det skotske højland? Find din udlejningsbil hos Sixt Biludlejning Aberdeen. Hos os finder du prisvenlige kvalitetsbiler til ethvert formål. Sixt er et af verdens førende biludlejningsfirmaer, og vi er eksperter i at imødekomme ethvert ønske til udlejningsbilen. Vores udlejningsbiler er i en prima kvalitet og har normalt kørt under 25.000 km. Udvalget er endvidere alsidigt, så lej en bil i dag.Via den nemme online booking kan du finde og bestille den bil, som passer til dit behov. Du kan selvfølgelig også bestille din udlejningsbil over telefonen hos Sixt billeje i Aberdeen. Åbningstiderne for de enkelte afdelinger finder du på de pågældende stationers sider. Hos Sixt Biludlejning Aberdeen får du mere end blot kvalitets lejebiler.Vi opfylder også individuelle ønsker. Kunne du tænke dig en bil med automatgear, en autostol eller måske GPS navigation? Du kan tilvælge dit ekstraudstyr online. Skal hele familien med på tur, er dette også en mulighed via billeje i Aberdeen. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, kun en specifik kategori.
Oplev Skotlands smukke natur

Oplev Skotlands smukke natur

Uanset om du skal bo i Aberdeen eller bare rejser til byen for med det samme at tage videre, er biludlejning i Aberdeen startskuddet til en tur fuld af oplevelser og komfort. Med en lejebil kan du frit bevæge dig ind og ud af byen, så du får det optimale ud af dit ophold i Storbritannien. I Skotland kan du særligt se frem til smukke køreture i højlandet. Her er det et must at have bil, da afstandene kan være store, og vejene øde.
Højlandet uden for byen

Højlandet uden for byen

I Aberdeen befinder du dig ved kysten, men der er ikke langt til højlandet, der frister mange naturelskeregrundet de fantastiske bjerge, søer og åbne landskaber. Måske får du lyst til at tage en tur med teltet ud i den vilde natur. Det kan også være, du foretrækker at besøge et af de mange skotske whiskydestillerier. Aberdeen er Skotlands tredjestørste by, og den nordligst beliggende af disse tre. Byen bliver også kaldt ”granitbyen” grundet sine mange flotte granitbygninger og sine grå farver. Det er en spændende by, som er værd at opleve. Byen har desuden et gammelt og vigtigt universitet, hvilket også giver byen en livlig atmosfære og masser af historisk stemning. Hos Sixt kan du forberede dig på at få det optimale ud af opholdet i Aberdeen.
Show more

Godt at vide når du lejer i Aberdeen

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Aberdeen?
For at leje bil hos SIXT i Aberdeen skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Aberdeen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Aberdeen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Aberdeen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 572 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Aberdeen

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Aberdeen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Aberdeen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Aberdeen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Aberdeen

Vis mere