Billeje i London Heathrow AP T5

 

Mest populære i London Heathrow AP T5

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved London Heathrow AP T5 der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til London Heathrow AP T5 filial

Adresse

Sofitel London Heathrow T5 Terminal 5, TW6 2GD London, Storbritannien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved London Heathrow AP T5

Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn T5

Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn T5

Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn T5 (LHR) har et herligt medarbejderteam, der kan tilbyde dig en lang række fordele, når du lander i en af Europas travleste lufthavne. Først og fremmest kan du vælge mellem vores velassorterede sortiment af udlejningsbiler, der bl.a. består af økonomibiler, stationcars, cabrioleter og sportsvogne. Vær blot opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel, når du forhånds reserverer. Du er dog garanteret en bestemt kategori. Med Sixt billeje i London Heathrow Lufthavn T5 kan du også til vælge flere ekstra services. Det kunne være autostole eller en GPS. Kontakt os telefonisk eller via nettet, og så besvarer vi gerne dine spørgsmål. Husk, at du i vores Londonfilial i terminal 5 kan afhente din bil 24 timer i døgnet.
London er altid et besøg værd!

London er altid et besøg værd!

London Heathrow Lufthavn T5 ligger vest for London, og terminal 5 er en tilbygning fra 2008. I lufthavnen kontakter du blot vores Sixt team, der står klar med dine bilnøgler. Herfra handler det blot om at tage turen ind til London med seværdigheder som Piccadilly Circus, Trafalgar Square, London Eye, Buckingham Palace, Westminster Abbey og musicals på teatrene. Du keder dig aldrig i London! Billeje i London Heathrow Lufthavn gør også, at du kan nå at opleve de idylliske naturscenarier, der venter uden for byen.
Sixt Biludlejning er et hæderkronet firma

Sixt Biludlejning er et hæderkronet firma

Med Sixt Biludlejning i London Heathrow Lufthavn T5 er du i sikre hænder. Vi har været på banen siden 1912 og vil gøre vores yderste, for at give dig den bedst mulige service, når du vælger at gøre brug af biludlejningstilbuddene. Det sker bl.a. ved at tilbyde dig en række toptunede udlejningsbiler, der passer ideelt til dine behov, uanset om du er på vej til et vigtigt møde eller skal på familietur til Oxford.
Show more

Godt at vide når du lejer hos London Heathrow AP T5

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i London Heathrow AP T5?
For at leje bil hos SIXT i London Heathrow AP T5 skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i London Heathrow AP T5.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i London Heathrow AP T5?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 8424 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Spørgsmål og svar om lejemål hos London Heathrow AP T5

Kan jeg booke et langtidslejemål i London Heathrow AP T5?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i London Heathrow AP T5?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?