Billeje i Newtownards

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Newtownards

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Newtownards der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Newtownards

Sixt Biludlejning i Newtownards

Sixt Biludlejning i Newtownards

Hvorfor ikke tage den lejede bil rundt i Nordirland? Udgangspunktet kunne passende være den større by Newtownards, ofte blot kaldt Ards, der ligger i kort afstand af Belfast. Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Newtownards og skyd bilferien i gang, når du ønsker det. Vores udlejningssortiment er kvalitativt, og bilerne hentes fra verdensførende producenter. Priserne er imidlertid yderst gunstige, da vi gerne vil give alle muligheden for at få adgang til en udlejningsbil på rejsen, hvad enten du rejser rundt på de hjemlige breddegrader eller skal ud mod fjerne kyster. Kontakt os angående billeje i Newtownards allerede i dag. Byen Newtownards bringer dig mod Nordirland, nærmere betegnet nordspidsen af Strangford Lough. Tag tid til at slentre rundt i bykernen med seværdigheder som det 41 meter høje Scrabo Tower fra 1857 og de mange hyggelige kunstværksteder. En anden attraktion i nærområdet er Ballycopeland Windmill, der var i brug frem til 1915. Når du har tilvalgt vores tilbud fra Sixt Biludlejning Newtownards, har du alle muligheder for at køre rundt til de mange naturperler, der omkranser stedet. Hvad siger du f.eks. til at besøge nogen af de mange gode irske golfbaner? Eller vil du mon nyde den uspolerede natur ved Ards Peninsula? I og med at der kun er ca. 16 km ind til Nordirlands hovedstad Belfast fra Newtownards, er det oplagt at tage turen forbi storbyen, der bl.a. huser seværdigheder som fængslet Crumlin Road Gaol, krigsskibet HMS Caroline fra Første Verdenskrig samt en af verdens førende attraktioner, Titanic Belfast. Museet lader dig træde ind i en tidslomme, hvor du kan opleve, hvordan skibet i sin tid blev bygget i netop Belfast.
Her bestiller du billeje i Newtonards

Her bestiller du billeje i Newtonards

Er du interesseret i at leje en bil hos Sixtteamet i Storbritannien, kan du kontakte os på flere forskellige måder. Vi sidder eksempelvis klar ved telefonlinjerne. Husk blot, at du skal ringe direkte til det kontor, hvor du vil leje bilen. Du kan også indtaste din bestilling her på siden, hvis du allerede ved, hvad du vil have. Her skal vi blot gøre dig opmærksom på, at du ikke lejer bilen på baggrund af et specifikt bilmærke, men derimod selve kategorien. Har du spørgsmål i den forbindelse, er vores team altid klar til at hjælpe dig. Det samme gælder, hvis du søger en mere skræddersyet løsning. Hos Sixt går vi op i kvalitet til gunstige priser, men også god kundepleje.
Show more
Godt at vide når du lejer i Newtownards
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Newtownards?
For at leje bil hos SIXT i Newtownards skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Newtownards.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Newtownards?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Newtownards. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 46 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Kia e-Niro
Kia e-Niro
BMW X5
BMW X5
Ferrari Spider Aut.
Ferrari Spider Aut.
FAQs om lejemål i Newtownards
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Newtownards?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Newtownards?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Newtownards?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Newtownards

Vis mere