Billeje i Wembley, London

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Wembley, London

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved London Wembley (Nord) der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Wembley, London

Sixt Biludlejning i Wembley

Sixt Biludlejning i Wembley

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Wembley London og oplev forstaden, der både huser Storbritanniens legendariske Wembley Stadium, imponerende hindutempler og charmerende byparker. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du også nemt smutte forbi Londons bykerne og svælge i musicaltilbud, luftture i London Eye og et historisk kig i seværdigheder som Westminster Abbey. Det er tid til at opleve Wembley og London i en Sixt udlejningsbil, som du uden videre kan reservere allerede i dag. Velkommen til! Wembley er forstad til London, og den ligger under en halv times kørsel fra hovedstaden. Ved at vælge billeje i Wembley bliver det kort sagt intet problem at tage turen frem og tilbage. Wembley er særligt kendt for sit imponerende stadion, hvor der afholdes gigantiske koncerter og sportsevents, herunder fodboldlandskampe. Du bør derfor få en rundvisning på stadionet eller forsøge at opleve et live arrangement, ligesom du naturligvis skal nyde synet af den arkitektoniske perle, The White Horse Bridge, der ligger lige ved stadionet. Wembley er også kendt for hindutemplerne Neasden Temple og Ealing Road Temple, hvor du i sandhed kan nyde spektakulære bygningsværker. Det er også i skønne Wembley, at du finder Churchills bunker. Med biludlejning i Wembley kan du kort sagt nå forbi nogle af Storbritanniens bedste seværdigheder.
London og oplandet

London og oplandet

Med billeje i Wembley ligger det lige for at tage et smut ind til London. Oplev musicaltilbuddene i West End, tag en sejltur på Themsen eller en lufttur i London Eye. Med seværdigheder som Buckingham Palace, St. Paul’s Cathedral, BritishMuseum, The National Art Gallery, Piccadilly Circus og de mange nærliggende shoppinggader står tiden aldrig stille i metropolen, der allerede har vundet manges hjerter. Billeje kan dog også bringe dig til Londons opland, der bl.a. kan sende dig på rundtur i Oxford, Richmond, Hampton Court, Stratford Upon Avon og Bath. Valgmulighederne står ganske enkelt i kø.
Hvilke biler tilbyder vi? Hos Sixt Biludlejning i Wembley, er der både økonomibiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, alt efter hvilken station du vælger i byen. Du kan være sikker på, at bilerne er toptunede, så de er klar til at tage dig med på det ønskede eventyr. Hovedparten af udlejningsbilerne har kørt under 25.000 km, når du får overdraget bilnøglerne. Bestillingen af lejebilen kan klares nemt over nettet eller via telefonen, når du blot husker på, at du ikke kan reservere bestemte modeller, men derimod den ønskede kategori.
Show more
Godt at vide når du lejer i Wembley, London
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Wembley, London?
For at leje bil hos SIXT i Wembley, London skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Wembley, London.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Wembley, London?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Wembley, London. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 1057 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
FAQs om lejemål i Wembley, London
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Wembley, London?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Wembley, London?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Wembley, London?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Wembley, London

Vis mere